Youtube

Tirsdagsdigte

Hver tirsdag publicerer jeg oplæsningsvideoer med primært digte, men der kan også være enkelte afstikkere til eventyr og historier. Jeg ønsker at hjælpe og inspirere andre til at læse mere poesi ved at pege på digtere, man kan give sig i kast med. Både etablerede klassikere, oversete genier fra litteraturhistorien, helt nye gennembrudsdigtere, og meget gerne alle de fantastiske digterspirer, der skriver og udgiver forskellige steder på nettet, men som kan være svære at finde. Alt sammen ganske gratis på Youtube!

Klik her for at komme til oversigten over alle tirsdagsdigte.

En snak om livet

En snak om livet er en videopodcast, hvor jeg med udgangspunkt i et citat, en tekst eller strøtanke reflekterer over et givent emne. Hovedspørgsmålet, jeg ønsker at finde svar på, er selvfølgelig det klassiske: “Hvad er meningen med livet?“, men jeg vil prøve at rette det ind under et andet, mere håndgribeligt spørgsmål, nemlig: “Hvordan kan jeg leve mit liv, så det bliver et godt liv?

Det ønsker jeg at finde ud af ved at opsøge tekster skrevet af nogen, der er 3000 gange klogere end mig selv. Derfor vil jeg prøve at tage et så praktisk udgangspunkt som overhovedet muligt. Tanker og ideer, der ikke bare samler støv i hovedet, men rent faktisk kan bruges til noget håndgribeligt i hverdagslivet.

En snak om livet er min egen opdagelsesrejse i, hvad det vil sige at være menneske, og jeg er på ingen måde selv en filosof, men en søgende. Tag med på rejsen!

Klik her for at komme til en oversigt over alle afsnit af En snak om livet.

Støt mig

Du kan støtte mine projekter med 25 kr. om måneden og få adgang til ekslusivt indhold herunder tidlig adgang til nye afsnit af “En snak om livet” på www.patreon.com/digterendegroot Al støtte bliver virkelig værdsat!