Om mig

Jeg blev født i 1991 og har drømt lige siden.

Indtil videre:

 • Debuterede med digtsamlingen Måske Minder (feb. 2010)
 • Første gang med i Slagtryk (nov. 2011)
 • Første gang med i Hvedekorn (nov. 2012)
 • Til samtale på Forfatterskolen (maj 2014)
 • Læst op til Hvedekorn-reception (februar 2016)
 • Modtager af Slagtryks honorar på 2.500 kr. (august 2016)
 • Læst op i Oslo i forb. med udgivelse af Lasso og Filologen (dec. 2016)
 • Gennemførte Gladiatorskolens 1-årige forfatteruddannelse (september 2017)
 • 10 gange med i tidsskriftet Slagtryk (dec. 2017)
 • Myggestik i hjertet blev lanceret på Instagram (juni 2018)

Digtsamlinger

Måske Minder, 2010
Insomniasuiten, 2012
Lysets Tulipaner, 2013
Zeitgeist, 2013
Druknelektioner, 2014
Hvordan det føles at være et spøgelse?, 2014
I limbo, 2015
Væk søvngængerne, 2016

Bidrag til tidsskrifter

Slagtryk (dansk: 10 gange), Hvedekorn (dansk: fire gange), Floret (skandinavisk: fire gange), Lasso (norsk: fire gange), Staden (svensk: fire gange), Kamilla (norsk: to gange), Filologen (norsk: to gange), Mosaikk (dansk: en gang), Bøygen (norsk: en gang), Riss (norsk: en gang), jegkiggerpaamaanenogsigervadsaa (dansk: en gang), Face Forlag (skandinavisk: en gang)

INTERVIEW MED MIG (2006): TRYK HER

 

4 tanker om “Om mig

 1. Hej Christian. Har igennem de seneste uger været meget optaget af at se alle dine videoer på YouTube og har set og hørt i flere af dine videoer om kommende digtsamlinger, som du ønsker at få udgivet. Jeg vil gerne høre efter om det er muligt for mig at købe en eller flere af dine digtsamlinger, da jeg er åben overfor nye læseoplevelser og er kørt lidt fast i andre og mere oplagte digtsamlinger og jeg holder af din lidt ekstravagante måde at være på og du er en meget stor inspiration for mig at tænke verdenen på. Håber at du vil svare mig tilbage, hvis du ser/læser denne besked 🙂 Mvh: Jacob Patrick Poulsen.

  1. Hej Jakob! Selvfølgelig kan du købe mine digtsamlinger! Jeg tror ikke, at jeg endnu har lavet en video om det, men sammen med min syvende digtsamling, I limbo, får jeg trykt en revideret udgave af Druknelektioner, hvor jeg har medtaget de bedste digte fra Insomniasuiten og Zeitgeist, og så får jeg også trykt et nyt oplag af Hvordan det føles at være et spøgelse? Jeg kalder de tre hæfter for “Druknetrilogien,” fordi de mere eller mindre hænger sammen, og så har jeg tænkt mig at sælge alle tre for 100 kroner alt i alt. Uden porto, men den skal jeg lige have regnet mig frem til, når hæfterne ankommer. Det sker nok her torsdag d. 26. november, hvis alt går vel!
   Og tak for at følge med i mine videoer! Det er nærmest rørende at høre, at du ligefrem kan føle dig inspireret af at se dem, for det er måske også meningen med dem. Ikke at folk passivt skal sidde og lytte til mig, men at man ligesom får lyst til at lave et eller andet, får nogle nye tanker/refleksioner om det ene og det andet og få genvækket sit gåpåmod. Sommetider taler jeg om, at man skal holde humøret oppe, og da taler jeg også temmelig meget til mig selv, du ved. Det er en hård og mørk verden, men sammen kan vi gøre hinanden stærkere og overkomme vores problemer og udfordringer! (For det er sgu også en flot og skøn verden, skal vi huske på!)
   Du kan sende din adresse til min mail: christiandegrootpoulsen@gmail., og så sender jeg hæfterne hurtigst muligt. Jeg har ikke mobile pay, så hvis du kan betale gennem en bankoverførsel, ville det være cool. Så sender jeg mine bankoplysninger den anden vej, når jeg har fået sendt hæfterne (:

 2. Faldt på en eller anden måde over din blog, og jeg syntes både dit navn og ansigt virkede bekendt og nogen tids grublen, syntes jeg at kunne huske at have hørt dig læse op på La Fontaine, og efter at have gået mange MANGE blogposts igennem blev jeg bekræftet, at det sørme var dig i juni 2014. Så ja – synes bare at du skulle vide, at dine digte (du havde skrevet et om en veninde, der særligt hængte fast) åbenbart har gjort så stort indtryk på mig, at jeg stadig kan huske dig halvandet år senere 🙂

  1. Ja, der læste jeg hvert fald op på La Fontaine! Jeg kan ikke lige huske, hvilke digte, jeg læste op den aften, men det må have været fra Druknelektioner. Måske kan det have været Opmuntringsdigt (Til Linn) eller et andet (:

Skriv et svar