Lær at elske dig selv [forelæsning om Kierkegaard]

Her er et kort klip på sølle 12 minutter (ud af en forelæsning på over 100 minutter). I alt har jeg været med til 10 forelæsninger om filosofi som livskunst i løbet af efteråret på Folkeuniversitetet. Jeg kan helt klart anbefale lignende forelæsninger! Der findes noget lignende i Aarhus, Herning, Emdrup og København. Her er nogle links:

http://www.fukbh.dk/
https://fuau.dk

Stykket på 12 minutter (som jeg har optaget på diktafon, så jeg kan genhøre forelæsningerne derhjemme (det er langt bedre end at tage noter på papir og på den måde ikke rigtig være nærværende eller i stand til at fokusere om, hvad der siges  – diktafonen tager noterne for mig, og så kan jeg bare genlytte herhjemme for at dykke længere ned i de enkelte forelæsninger), nå, men stykket på 12 minutter, jeg deler her, handler om at overtage sig selv som man er (hvilket er noget, jeg har talt om i en video, jeg lagde ud for leden). Nu deler jeg bare klippet her sådan apropos.

Hav det awesome derude!

20. december 2017

 

 

Categories: Blog

Skriv et svar

%d bloggers like this: