173101: #68 af F&F læser Spider-Man #31, november 2001

Halløj, verden!

Link til nummeret her: [NUMMERET BLEV KALDT OP FRA LEGEBASSINET D. 15. FEBRUAR 2017]

brugt-til-68-img_20161013_0016

Her er det første nummer af Forventning & Forvirring i 2017 og det 68. nummer af projektet i det hele taget. I det nye år vil jeg, som annonceret, prøve at publicere færre numre for at se, hvordan det påvirker min måde at skrive på.
I forhold til #68 har det betydet, at der er rigtig mange digte til overs som jeg har skåret væk, fordi nummeret ellers ville blive for langt og for svingende kvalitetsmæssigt. Det handler om at gøre omgang så god og koncis som mulig, og derfor er det nødvendigt at være lidt strengere med, hvad der kommer gennem nåleøjet. Samtidig vil jeg dog gerne sikre det sjove og eksperimenterende i projektet, så det hele ikke stivner i konformitet.

Digitale blomster til Linn Larsen, for – som altid- at stå for forsiden af hvert nummer af F&F. Tusind tak! Må kreativiteten være med jer alle!

30. januar 2017 kl. 01:53 [jeg skriver dette dagen før, at blogposten bliver publiceret – for at sikre, at nummeret faktisk bliver lagt ud til tiden!]

Link til nummeret her: [NUMMERET BLEV KALDT OP FRA LEGEBASSINET D. 15. FEBRUAR 2017]

Categories: F&F: Præsentationer

Skriv et svar

%d bloggers like this: