161207: #66 af F&F trykker på verdenkrigsknappen

brugt-til-66-img_20161013_0002

Link til nummeret her: [NUMMERET BLEV KALDT OP FRA LEGEBASSINET D. 15. FEBRUAR 2017]

Hvad der egentlig var ment som spontant skrevne udkast, der senere skulle udkonkurreres af en mere koncentreret indsats, har ikke fået det store modspil (da jeg ikke har fået skrevet så meget som jeg ellers ønskede), og derfor må de nu udgøre de mest væsentlige bidrag til dette nummer. Det spændende ved dem, for mig, er, at de tager et mere politisk udgangspunkt, selvom budskabet er ualmindelig resigneret og opgivende. Det er sjældent, at jeg skriver samfunds- og kulturkritisk (eller samfunds- og kulturINDDRAGENDE), og derfor virkede det meget forfriskende for mig.
Ellers er der nogle tekster hist og her som er bearbejdninger af udkast fra 2012. De skinner ikke rigtigt, synes jeg, og derfor mærker jeg ikke hjertet slå et par ekstra omgange ved tanken om dem. Alligevel er det ret spændende at grave i de gamle arkiver og se, om der er nogle linjer hist og her, der Frankensteins Monster-agtigt kan syes sammen til ny poesi. Det lykkedes ret godt med digtet Vi fik aldrig talt sammen, der deltog i et tidligere nummer (vist nok det seneste [yup, det er med i nummer #65]).

For tiden tænker jeg en del over, hvad der kan virke inspirerende for mig i forhold til at skrive. Og ud af mange konklusioner og ideer kan jeg i forbifarten nævne, at det ville være fedt med noget mere livserfaring. At blive kastet bare en anelse mere ud i verden og virkeligheden og hamstre både gode og dårlige oplevelser, der kan fungere som udgangspunkter for ny poesi, da jeg efterhånden synes, at mine bedste digte ofte udspringer sig af en konkret oplevelse i stedet for at være 100% opdigtede. Derfor kan jeg sætte det som et lille mål for mig selv, at jeg i 2017 skal lidt mere ud ad døren og se, hvad verden gemmer på sig af muligheder og oplevelser. Men mere om det på et andet tidspunkt, for nu har jeg kun to minutter at gøre dette indlæg færdig i. Ellers bliver nummeret først offentliggjort d. 8. december og ikke nu d. 7. december, og det kan vi jo ikke have!

Tusind tak til Linn Larsen for at kysse ansigtet på hvert nummer af F&F. Without you I’m nothing!

Link til nummeret her:[NUMMERET BLEV KALDT OP FRA LEGEBASSINET D. 15. FEBRUAR 2017]

7. december 2016 kl. 23:59

Categories: F&F: Præsentationer

Skriv et svar

%d bloggers like this: