161112: F&F#64 går ned ad vindeltrappen i hendes hals

brugt-til-64-img_20161013_0005

Link til nummeret her: [NUMMERET BLEV KALDT OP FRA LEGEBASSINET D. 15. FEBRUAR 2017]

En helt nyt nummer af Forventning & Forvirring er vendt hjem fra sine rejser i drømmeland og har medbragt sine dagbogsoptegnelserne af oplevelserne dér. Denne gang er der et fokus på prosadigte, hvilket jeg kun sporadisk har eksperimenteret med tidligere, og det er helt klart noget, jeg kan udforske yderligere i fremtiden. Til sidst er der en række enkeltstående punchlines, der kan læses hver for sig selv, eller måske som et diffust udtryk for et samlet hele. God fornøjelse med læsningen!

Tusind tak til Linn Larsen for gøre hvert nummer af projektet fuldstændig unikt og særpræget ved at skabe forsiderne. Uden dem ville F&F ikke have sin eksistensberettigelse, så på vegne af projektet må jeg sige: “Without you I’m nothing!”
Et nyt år, 2017, venter lige om hjørnet, og jeg glæder mig til at se, hvor vores samarbejde kan føre kreativiteten hen! Lige nu hører jeg The Beatles’ sang Back in the USSR og den fylder mig med en underlig punket tro på fremtiden. Alene rytmen, måden, der synges på, gør et stort indtryk. Lad os headbange os ind i 2017! Oh yeah!

Link til nummeret her: [NUMMERET BLEV KALDT OP FRA LEGEBASSINET D. 15. FEBRUAR 2017]

12. november 2016 kl. 18:51

Categories: F&F: Præsentationer

Skriv et svar

%d bloggers like this: