161013: F&F#62 lærer at trække vejret

brugt-til-62-021-rettet

[NUMMERETS TALETID SLUTTEDE D. 12. NOVEMBER 2016]

Kære verden!

Her er – som lovet – endnu et nummer af Forventning & Forvirring. Denne gang med fokus på jeget (kan jeg skrive andet end kærlighedsdigte og NARCISSISTISK KLYNK? [For at få svaret: Se med i næste episode!]). Det absolut bedste digt, jeg har skrevet i nyere tid, er det første som jeg har skrevet til min nevø Johan. Han har ikke haft det særlig god (kun 1½ måned gammel) med åndedrætsbesvær og at gylpe maden op. Så jeg valgte at skrive et digt til ham og hans forældre (min storebror Gerrit og hans kæreste). Jeg håber, at det ikke er for privat (:

Tusind tak til Linn Larsen for Forventning og Forvirrings pacemaker; dine billeder sparker altid kreativiteten i gang, og der findes intet F&F uden dem eller dig!

Link til nummeret her:
[NUMMERETS TALETID SLUTTEDE D. 12. NOVEMBER 2016]

13. oktober 2016 kl. 23:39 (nummeret er først offentliggjort d. 18. oktober)

Categories: F&F: Præsentationer

Skriv et svar

%d bloggers like this: