161013: F&F #61 elsker hende på 666 forskellige måder

brugt-til-61-180

[NUMMERETS TALETID SLUTTEDE D. 12. NOVEMBER 2016]

Halløj verden!

Egentlig har jeg fået skrevet en rimelig mængde digte siden sidste nummer af F&F, men det har ikke lykkedes mig at læse dem igennem, rette lidt og vælge ud. Før nu. Derfor kommer dette nummer ikke alene, da jeg på tirsdag har planlagt at publicere endnu et. I dette nummer har jeg sat kærlighedsdigtene sammen, imens det næste har mere fokus på det centraliserede jeg (det næste nummer bliver fuld af narcissistisk klynk af den VÆRSTE skuffe! GLÆD JER!).

Tusind tak til Linn Larsen for altid med sine billeder at puste liv i F&F! Jeg har netop scannet en række nyere billeder ind på computeren som vil holde poesiprojektets puls levende og i gang de kommende måneder! En ny periode! GLÆD JER!

Link til nummeret her:
[NUMMERETS TALETID SLUTTEDE D. 12. NOVEMBER 2016]

13. oktober 2016 kl. 23:33

Categories: F&F: Præsentationer

Skriv et svar

%d bloggers like this: