162009: F&F #60 hilser på efteråret

brugt-til-60-101

Link til nummeret her: [NUMMERETS TALETID SLUTTEDE D. 12. NOVEMBER 2016]

Hej verden.

Efter to måneders fravær vender Forventning & Forvirring tilbage (denne gang for alvor, forhåbentlig – det var lidt åndssvagt at kalde #59 af F&F for “F&F gør comeback” når det kun var for en kort bemærkning, og der nu er gået 40 dage siden dengang (normalt skal der jo max. gå 14 dage mellem hvert nummer!)).

En af årsagerne til forsinkelsen er, at jeg har måttet gøre min næste digtsamling, Væk søvngængerne, færdig. Det har krævet en gennemgang af alle de digte, jeg har skrevet siden december 2015, og som I nok ved har det været et ret kreativt år for mig. Derfor har det ikke givet så meget mening at skrive noget nyt, når der har været så meget andet at læse og rette og arbejde videre med. Men nu hvor Væk søvngængerne er sendt til trykkeriet (og bliver udgivet – i privattryk – d. 30. september), kan jeg så småt gå i gang med at skrive igen.

Det vigtigste for mig er at have fået ryddet op i arkiverne for digte i august og september, så jeg kan komme i gang med F&F. Når jeg ikke har lavet numre af F&F i et stykke tid, begynder digtene at hobe sig op, og så virker det ret uoverskueligt at gennemgå dem og vælge ud til, hvad jeg vil publicere i et nyt nummer. Det er også en af grundene til, at F&F er vigtigt for mig: Det gør skriveprocessen mere overskuelig, da jeg samler de bedste digte, jeg har skrevet  i løbet af 14 dage, i ét nummer. Senere er det easy mode at skimme digtene igennem og vælge nogen ud til f.eks. tidsskrifter, ny digtsamling og sådan. Så nu vil jeg i gang igen!

Tusind tak til Linn Larsen for – som altid-  at stå bag forsiden til F&F! Vi er 40 numre fra, at du har givet F&F 100 ansigter! Vi når det nok ikke i år, men hvis jeg får skrevet rigtig meget, kan det måske lade sig gøre i 2017 eller 2018 (:

Må inspirationen være med jer!

Link til nummeret her: [NUMMERETS TALETID SLUTTEDE D. 12. NOVEMBER 2016]

20. september 2016 kl. 23:45

Categories: F&F: Præsentationer

Skriv et svar

%d bloggers like this: