160807: At blogere angsten

En statusopdatering på Facebook, copy-pastet herind, fordi det hænger sammen med mit foregående indlæg:

“Jeg har en blog, men jeg skriver næsten aldrig nogen indlæg på den. Ligesom statusopdateringer herinde. Nok fordi jeg føler, at jeg skal leve op til et eller andet. At jeg ikke ønsker at spilde folks tid. At det skal være godt (hvad er godt anyway). På den måde sidder jeg med hånden på bremsen. Imens jeg sad og tænkte over det, dukkede følgende sætning op i mit hoved:

“Det handler om at blogere angsten!” … Hvilket jeg synes, var meget morsomt. Et åndet lille ordspil. Blokere, blog-ere, åh! At det kan hænge sammen. Noget med at kaste sig ud i at skrive og bare lægge sine tanker ud. Selvom det måske virker overflødigt eller mærkeligt eller intetsigende.

Jævnfør ovenstående.”

7. august 2016 kl. 13:53

Categories: Blog

Skriv et svar

%d bloggers like this: