160705: #57 af F&F er på flugt-udflugt

brugt til 57 005

Link til nummeret her: [Nummeret er ikke længere tilgængeligt pr 20. september 2016]

Hele juni-måned har jeg for det meste bare siddet herhjemme og skrevet rigtig mange digte. Det ene har taget det næste med sig. Men det har samtidig betydet, at jeg ikke rigtig har været særlig meget ude. Det vil jeg prøve at indhente. Nu. Derfor er det også planen, at Forventning & Forvirring vil vende tilbage til sin normale to-ugers-plan (). Det kan være, at eventyr i den virkelige verden, vil kunne bruges som inspiration til eventyr i mine digte (i min indre verden). Hypotetisk set virker det som en meget god og lovende idé, synes jeg. Nu skal det efterprøves!

Tusind tak til Linn Larsen for at stå bag forsiderne til F&F. Og på den måde stå bag mig (I hear you weep so far from me/I taste your tears like you’re next to me (for lige at citere Ville Valo fra bandet HIM). Jeg fik en klar idé om, at det, at du står bag mig, skulle forstås bogstaveligt, og at jeg derfor kunne høre din vejrtrækning (og så fik jeg dén sang på hjernen, The Sacrament).

Det er ærgerligt, at jeg ikke kom ind på Litterär Gestaltning. Men det er opmuntrende, at jeg kom på reserveplads otte. 156 ansøgte om at komme ind, 12 blev optaget, og så kom jeg altså på reserveplads otte, hvilket vil sige, at jeg – trods alt – kom i top 20. Det vil jeg hellere tænke over og bruge konstruktivt fremadrettet end at være ked af ikke at komme heelt gennem nåleøjet. Det var tæt på!

Tak til alle for at følge med! Jeg håber, at vi alle får en rigtig awesome sommer!

Link til nummeret her: [Nummeret er ikke længere tilgængeligt pr 20. september 2016]

5. juli 2016 kl. 05:00

Categories: F&F: Præsentationer

Skriv et svar

%d bloggers like this: