160621: #56 af F&F har et værelse på den lukkede afdeling

brugt til 56 051

Link til nummeret her: [Nummeret er ikke længere tilgængeligt pr 20. september 2016]

Min kreative march gennem juni fortsætter! I dette nummer er der nogle ret spændende digte med. I særdeleshed er jeg glad for det første (hvis titel jeg regner med at ændre på et tidspunkt). Det udtrykker nogle følelser, jeg har haft med i bagagen alt for længe og som har været helt umulige at sætte ord på. Nu lykkedes det – endelig!
Ellers er der en række digte som er i nær forbindelse med de, jeg har skrevet i løbet af de seneste numre af F&F. Alligevel sker der noget helt nyt og uventet med nogle af de sidste digte. Den bedste overskrift, jeg kan give dem, er “troll-digte,” hvor jeg giver helt slip på min almindelig måde at gribe skrivningen an på og se, hvad sker, når jeg bare er i højt, fjollet humør. Digtet med geden er sgu nok ret foruroligende, og jeg aner virkelig ikke, hvad jeg skal stille op med det. På sin vis er det rigtig, rigtig godt, men samtidig er det totalt skudt i hovedet! Nu kan det få lov til at være her i form af en torn i øjet på mit digterimage (hvilket jeg vist efterhånden har skudt temmelig meget i sænk anyway (jævnfør mine videoer på Youtube, særligt den fra Paris! – happy fun times!)).
Jeg håber, at I vil kunne lide digtene, trods eller netop på grund af humoren og alvoren!

Tusind tak til Linn Larsen for endnu engang at stå bag forsiden til Forventning & Forvirring! Der er mange gange, hvor jeg udvælger et billede og tænker: “Hvorfor har jeg dog ikke brugt det her noget før?” Det er virkelig en sand fornøjelse at have dette samarbejde med dig! En fusion mellem stilarter, en fusion mellem ligesindede! Jeg håber, at du har det helt solstrålende i Sverige, og at vi snart ses igen!

Link til nummeret her: [Nummeret er ikke længere tilgængeligt pr 20. september 2016]

21. juni 2016 kl. 18:25

P.S. Jeg har gjort alle numre af F&F før juni utilgængelige. De har også været luftet temmelig længe, så det er vist på tide, at jeg trækker dem tilbage. Samtidig føler jeg, at der er så meget nyt på vej, at det er godt med lidt mere albuerum til nye tekster og numre. Tak til alle som har fulgt (og følger) med og downloadet (og downloader) numrene og læst (og læser)! Må denne sommer blive jeres (og vores) hidtil bedste! Når det kommer til godt humør, kreativitet og alt andet godt positivt i dette vor liv på planeten Jorden!

Må sommeren være med jer!

Categories: F&F: Præsentationer

Skriv et svar

%d bloggers like this: