160531: #53 af F&F er ikke bange for mørket

brugt til 53 106

Link til nummeret her: [Nummeret er ikke længere tilgængeligt pr. 14. juni 2016]

De her digte har jeg skrevet mellem d. 17. og 24. maj. Digtene Beskeder fra Gud og I september er dog nogle år gamle. De vigtigste digte er det første og det sidste. Resten af som figuren på forsiden af Linn Larsen (tak for at jeg må bruge billedet!).

31. maj 2016 kl. 01:15

P.S.

Min ordknaphed skyldes, at jeg netop har fået et afslag fra Forfatterskolen. Det syvende siden 2009. Nu føler jeg mig ret træt og trist, udmattet. Både eksistentielt og kreativt. Jeg må dog understrege, at det første digt i F&F skal læses sammen med det sidste. Det er to sider af mig selv som kæmper mod hinanden. Men som citatet for dette nummer antyder: Jeg er ikke bange for mørket. Og her mener jeg altså et humørmæssigt mørke, de svære perioder, man nu engang skal igennem. Det handler vel om at vende den anden kind til og blive ved med at blive ved med at fortsætte. Men det er ret svært. Virkelig heavy… Hvis det nogensinde har været vigtigt at være stærk, har det aldrig været vigtigere end netop nu. Tak for at følge med.

Link til nummeret her: [Nummeret er ikke længere tilgængeligt pr. 14. juni 2016]

Categories: F&F: Præsentationer

Skriv et svar

%d bloggers like this: