160517: #52 af F&F taler med hundredvis af stemmer

brugt til 52 047

Link til nummeret her: [Nummeret er ikke længere tilgængeligt pr. 14. juni 2016]

Nogle bliver lamslået af at vente på svar fra Forfatterskolen. Som om en mental dæmning holder kreativitetens bølger tilbage. Men da jeg er ret pessimistisk af natur, regner jeg med at få et afslag anyway. Og tænker, at selvom det enkelte slag er tabt, kan jeg stadig vinde krigen! Derfor har jeg brug for at udvide mit arsenal af digte, så jeg kan skyde skarpt, når jeg skal sende digte ind til tidsskrifter og eventuelt forlag.
Desuden fortsætter ideer til digte simpelthen med at dukke op i mit hoved. Og når jeg ikke lige føler mig særlig inspireret, kaster jeg mig over gamle udkast fra 2013. Enkelte af de digte, jeg har taget med i dette nummer af Forventning & Forvirring, er netop revisioner af sådanne tekster. Samtidig har jeg samlet en del punchlines og helt korte digte i en lille suite på tre sider. Også fra 2013.
Så nødvendigheden og fantasien og inspirationen fortsætter ubønhørligt! Dette nummer af F&F er vist også det længste, jeg har lagt ud i over et halvt år [Når jeg tjekker efter, er dette nummer faktisk det længste siden #10 fra juni 2014!]. Til sidst er der nogle udkast, jeg ikke rigtig kan få til at løfte sig. Dem skal I helst læse med et gran salt. Resten er jeg mere tilfreds med.

Tusind tak til Linn Larsen for at have sendt (og for at sende) alle disse fantastiske billeder som jeg kan bruge til Forventning & Forvirring! Og til at hænge op på væggene her i privaten (jeg er af en eller anden grund blevet ret vild med det ord “privaten” det ret sjawt!). Solskinnet er rejst bort til andre lande, imens regnvejret er kommet til Danmark. Alligevel lyser dine billeder på mine vægge og som forsider til hvert nummer af F&F. Og det bliver de ved med at blive ved med at gøre! Igen: Tusind tak!

Link til nummeret her: [Nummeret er ikke længere tilgængeligt pr. 14. juni 2016]

17. maj 2016 kl. 15:24

Categories: F&F: Præsentationer

Skriv et svar

%d bloggers like this: