160419: #50 af F&F fucker med sin eksistens

brugt til 50

Link til nummeret her: [Nummeret er ikke længere tilgængeligt pr. 14. juni 2016]

Kære verden! Det her nummer er lidt af en ryd-op-i-gemmerne-omgang, da jeg på det sidste har skrevet så mange digte, at det ville være uoverskueligt at samle dem alle i ét nummer (det som jeg gerne kommer til at lægge ud om en uge, d. 26. april). Det kan måske være lidt ærgerligt, når vi med dette 50ende nummer rammer et skarpt hjørne for Forventning & Forvirring. Jeg tænkte, at jeg burde gøre noget særlig ud af det, men nåede frem til, at hvert nummer er specielt! Derfor vil jeg lade fyrværkeriet og truthornene blive i skufferne lidt endnu. Til en anden anledning. Alligevel kan man sige, at der sker noget lidt andet i den afsluttende suite, da jeg her skriver lidt mere selvbiografisk (inspireret af mit gamle digt Selvbiografi fra 2012; man kan se denne suite som en slags fortsættelse).

Tusind tak til Linn for altid at være et fægtende lys, når mørket bliver for påtrængende. Det er til dig, at de sidste to digte i dette nummer er dedikeret til. Og som altid: Tusind tak for at give hvert nummer af F&F sit ansigt! Nu har vi været en power-duo i de første 50 numre af F&F, så lad os fortsætte de næste 5000!

Alt det bedste herfra!

Link til nummeret her: [Nummeret er ikke længere tilgængeligt pr. 14. juni 2016]

19. april 2016 kl. 23:38

P.S.

Her er videoen, hvor jeg læser Selvbiografi op. Fra 2012. En af mine mest depressive perioder. Så jeg er temmelig indadbristende her. Men jeg er kommet styrket ud af det. Og fremtiden har lov at åbne sig. Endnu mere!

Categories: F&F: Præsentationer

Skriv et svar

%d bloggers like this: