160412:#49 af F&F har sommerfugle i maven!

brugt til 49 041 2

Link til nummeret her: [Nummeret er ikke længere tilgængeligt pr. 14. juni 2016]

Spindelvævsmørket har løftet sig, og foråret er kicket ind. Med al sit lys og åbenhed! I mange af de digte, jeg skriver for tiden, optræder der sommerfugle (dog uden de daglige nyheder skrevet med blod på vingerne). Min skrift har ikke været særlig eksperimenterende de seneste uger, hvilket er helt fint, da der har været en anden nødvendighed på spil. Nemlig at transformere min inspiration til poesi. Indholdet har dikteret formen. Alligevel har jeg stadig eksperimenter på radaren. At få skubbet min måde at skrive på mod nye horisonter, fucke linjerne til anderledes udtryk. Det er ikke opgivet, men udskudt til det øjeblik, hvor det føles mest selvfølgeligt. At give mig i kast med det!
For tiden føler jeg mig meget glad, selvom jeg desværre har misset alt for mange timer ovre på Fransk A. Det ville være heelt perfekt, hvis jeg liiige kunne mande mig op til at følge undervisningen frem til afslutningen d. 30. april. Derefter er jeg helt fri til at lalle så meget rundt som jeg har lyst til (og som jeg plejer). Men indtil da og efter vil jeg fortsætte med at skrive en helvedes masse digte og se, hvad der dukker op af linjer og udtryk undervejs!

Her d. 27. april skal jeg læse op til Ord På Flisen (link til Facebook-eventet her: https://www.facebook.com/events/1050509871675170/ ) At læse op netop dér er noget, jeg har haft i kikkerten siden 2012, så for mig er det en stor ære og glæde endelig at få lov til at læse op fra mit spirende forfatterskab. Jeg har trods alt også syv digtsamlinger at vælge digte fra, men også 49 numre af Forventning & Forvirring. Mon ikke, at det bliver en fin blanding mellem klassikere og helt nye tekster fra de seneste numre af F&F.
Jeg glæder mig hvert fald helt eventyrligt!

Som altid/immer/altijd/ever tak/merci/danke schön/thank you til Linn Larsen for at være blodet i kroppen på F&F. For at skabe illustrationer til hvert nummer og med sit talent stille krav til mig om, at jeg også må oppe mig. At jeg må prøve at skrive digte, hvis kvalitet (næsten) kan matche forsidernes! At kunne bruge hendes billeder som forsider, er en evig inspiration til mig for at sætte mig ned og skrive på et nyt nummer. Tusinde mange gange tak, Linn!

Link til nummeret her: [Nummeret er ikke længere tilgængeligt pr. 14. juni 2016]

12. april 2016 kl. 15:30

Categories: F&F: Præsentationer

Skriv et svar

%d bloggers like this: