160329: #48 af F&F forårsåbner sig

brugt til 48 029 2

Link til nummeret her: [Nummeret er ikke længere tilgængeligt pr. 14. juni 2016]

Kreativiteten fortsætter! Her er det 48. nummer af F&F. Som altid: Ganske gratis! Og med helt friske digte, der stadig er i gang med at lære at trække vejret og strække deres vinger! Solen er min lykkepille disse dage. Kaskader af lys som happy-fun-times gennem kroppen! Det smitter af på skrivningen, selvom melankolien stadig lurer. Jeg har, fortsat, en ualmindelig stærk tro på fremtiden. At tingene ENDELIG vil åbne sig for mig. Det her er mit år! Jeg kan mærke det i mit hjertes hjerte! Men selvom optimismen er med mig, skal det ikke sænke min arbejdsomhed. Og jeg skriver mere flittigt end meget længe! Det er også rigtig sjovt at sidde og lege med sproget og se, hvad der dukker op. Sammen med alle mit hjertes indrømmelser, åh!
Ellers har jeg visse emner på tegnebrættet. Altså, sådan rent poetik-agtigt. Hvordan jeg kan gribe digtet anderledes an, hvordan jeg kan “fucke dem lidt mere op”. Sidste nummers eksperimenter ekkoer lidt i dette nummer, hvor jeg prøver at bruge flere forskellige ord. Se, hvornår visse linjer bærer et digt, og hvornår de brister det. Senere vil jeg evaluere og se, om noget er for meget eller ej. Men for nu, skal I være meget velkomne til at følge med i min kreative proces! Come what may!

Og igen, igen, igen: Tusinde mange gange tak til Linn Larsen. For at give hvert nummer en visuel stemme. Hvis man kan sige det sådan. For tiden, hvis I har bemærket det, har jeg et forløb med numre med abstrakte forsider. Selvom jeg nu også kan få øje på en del ansigter og sådan. Rundt omkring. Følg med i fremtiden! Og hvis ikke for digtene, så for billedkunsten! Det er F&F’s hjerte, og digtene er blodet, der løber og løber. I poesiens og kunstens krop. Velkommen! Et bon appetit!

Link til nummeret her: [Nummeret er ikke længere tilgængeligt pr. 14. juni 2016]

29. marts 2016 kl. 16:38

Categories: F&F: Præsentationer

Skriv et svar

%d bloggers like this: