160315: #46 af F&F solstråler sig ind i foråret

brugt til #46 018 2222222222

Link til nummeret her: [Nummeret er ikke længere tilgængeligt pr. 14. juni 2016]

Et surprise-nummer af F&F. En uge for tidligt. Egentlig har jeg været ret sløj de sidste par dage (tømmermænd som forvandlede sig til forkølede sommerfugle (overalt i min feberkrop!)), og derfor følte jeg ikke overskud til at gennemgå udkast fra denne måned. Alligevel kunne jeg ikke dy mig fra at læse de nogle styks fra tirsdag d. 1.. Og hurtigt afgøre, hvilke der skulle vælges ud og ikke. Sådan fortsatte jeg med at læse og lave lidt om, indtil der pludselig var nok digte til et helt nummer af F&F!
Det virker meget forløsende endelig at få ryddet lidt op i lageret, da jeg pludselig havde 21 siders udkast som jeg end ikke havde læst. Nu har jeg så læst 13/21 sider (og derfor kunne nummeret sagtens have været længere, hvis jeg ønskede at nå til bunds i bunken, men det ville måske være lidt for meget at læse, tænker jeg. Specielt hvis jeg også lægger et nummer ud om syv dage. Vi får at se.)
Ellers er der ikke så meget at tilføje. Det meste står i digtene, selvom der nu også mangler den del, jeg har skrevet den sidste uges tid. Enkelte husker jeg ganske tydeligt, men de må luftes i et fremtidigt nummer af F&F. Glæd jer!

Hundrede gange tak som bukkende tulipaner på rad og række på hver side af en lille sti, til Linn Larsen for, som altid, at give ansigt til hvert nummer af F&F! Lad os sol-strålende gøre danse-entré i foråret med noget rock på anlægget! At det stadig er lyst kl. 18:00, gør allerede mirakler for mit humør, og om bare nogle uger sætter vi uret én time frem. Så kan foråret for alvor åbne sig!

Link til nummeret her: [Nummeret er ikke længere tilgængeligt pr. 14. juni 2016]

15. marts 2016 kl. 22:01

Categories: F&F: Præsentationer

Skriv et svar

%d bloggers like this: