160308: #45 af F&F kollapser ind i søvnen

brugt til #45 049 222222222
Link til nummeret her: [Nummeret er ikke længere tilgængeligt pr. 14. juni 2016]

Dette nummer af Forventning & Forvirring er en kreativ hvirvelvind. Altså, det vil sige, at jeg har skrevet alle digtene i løbet af syv dage (mellem d. 21. og 28. februar), hvilket har været ret intenst. Egentlig kunne jeg også have medtaget digte fra marts, men det ville nok virke lidt overvældende. Hellere lidt for lidt end lidt for meget.

Jeg er stadig i gang med at få mine digte til at være anderledes. Som om de tidligere har været rocksange, men nu for lov at gå i andre retninger. Måske er progressiviteten ikke specielt tydelig i sig selv, men sammenlignet med digte fra f.eks. I limbo, kan man se, at her sker der noget andet. Det er sundt med forandringer. At gribe skrivningen an på forskellige måder og se, hvad der sker. Mit værelse er et laboratorie, og det er fantastisk med alle disse små eksplosioner i reagensglassene! Jeg rykker mig. Mine digte rykker sig, rykkes. 2016 virker til at være et meget spændende år for mig. Mere og mere lykkes. Som at gå gennem et buskads og se planterne vige tilbage, så de skaber en sti. Sådan går jeg gennem året. Nu kan mulighederne åbne sig. Og det gør de.
Tak til Linn Larsen. For som altid at stå bag forsiden til F&F. Det er svært at vælge mellem billederne, for de er alle skønne og emmer af deres egen charme og udtryk. Derfor må målet være at skrive flere numre af F&F end sædvanligt, så jeg kan vise flere af billederne frem! Jeg er hvert fald parat. Inspirationen er med mig. Og 2016 er mit år!

Hav det solstrålende derude! Hver og én. Snart kommer foråret, og husk så at lade jeres hjerter åbne sig. Hvis de da ikke allerede er åbne. Som landkort. Og viser, hvor I skal hen. Kærlighedens og glædens mange indfaldsveje. Husk at fare vild.

Link til nummeret her: [Nummeret er ikke længere tilgængeligt pr. 14. juni 2016]

8. marts 2016 kl. 21:15

Categories: F&F: Præsentationer

Skriv et svar

%d bloggers like this: