160124: Morrissey-citat

“I am a ghost
And as far as I know I haven’t even died”

― Morrissey, 2006

Ovenstående citat burde helt sikkert have været inkluderet i min samling Hvordan det føles at være et spøgelse? [2014], for det indkredser holdningen/meningen temmelig godt! Jeg ved dog ikke rigtig, om citatet starter for sent, da det egentlig lyder:

“They who should love me
Walk right through me
I am a ghost
And as far as I know I haven’t even died”

― Morrissey, 2006

Jow, måske passer det egentlig bedst! Ikke bare til “Spøgelsesbogen,” men også til I limbo, der kan ses som en næsten direkte forlængelse af hin nævnte. Så da jeg ikke kan skrive det direkte ind i hæfterne nu, må jeg skrive dette blogindlæg og gøre jer opmærksomme på citatets eksistens, og hvordan jeg ser det i relation til mine samlinger. Ellers vil jeg anbefale jer at høre noget Morrissey, f.eks. sangen, hvor linjerne stammer fra:

24. januar 2016 kl. 15:41

 

 

 

Categories: Blog

Skriv et svar

%d bloggers like this: