151124: Nummer #38 af F&F er nu tilgængelig på Scribd.com!

brugt til #38 067

Link til nummeret her: [Nummeret er ikke længere tilgængeligt pr. 14. juni 2016]

Her for tiden eksperimenterer jeg med at gøre mine digte lidt mere “progressive,” og som det er tydeligt at se i dette nummer af F&F, lykkedes det ikke rigtigt. Hahah, ej, for mig handler det om at prøve at få mine digte i en ny retning, og så må jeg prøve det ene og det andet. For eksempel bringer jeg her en del af de prosadigte, jeg skrev i oktober, og som jeg omtalte i anledning af sidste nummer. Når det kommer til progressivitet i digte, handler det ikke nødvendigvis om, at de skal være vildtvoksende og lange, men at de kan være lidt mere springende. Som lyn, der slår ned forskellige steder. I stedet for at være mere opbyggende og koncentrerede om ét rum. Egentlig virker mine ideer for fremtidig skrivning ret abstrakte for mig. Det er som nogle abstrakte former, nogle silhuetter, jeg kan fornemme for mit indre blik, men jeg har stadig ikke rigtig fået skrevet nogle digte, der for alvor peger i den retning, jeg ønsker at gå. Det kræver nok flere måneders skrivning og eksperimentering før, at jeg finder denne rette måde at skrive på. These things take time!

Forsidebilledet er, som altid, lavet af Linn Larsen. Jeg tror, at, når jeg dør, vil hendes billeder flashe for mine øjne, for jeg laver ikke så meget andet end at kigge på dem! Eller stirre mig længere ind og længere ind. “You can run away with me anytime you want”.

24. november 2015 kl. 14:02

I anledning af I limbo gør jeg alle hidtidige numre af F&F utilgængelig, så jeg kan starte på en frisk. Tak til alle, der har fulgt med og læst! Nu vil jeg gå i gang med et nyt kapitel!

Link til nummeret her: [Nummeret er ikke længere tilgængeligt pr. 14. juni 2016]

Categories: F&F: Præsentationer

Skriv et svar

%d bloggers like this: