151031: #36 af F&F er nu tilgængelig på Scribd.com [Halloween]

brugt_til_36_009_2_cmyk - TRUE FORSIDE

Direkte link til nummeret her: [Nummeret er ikke længere tilgængelig]

I kan godt se at få de der mistroiske øjenbryn på plads igen! For jow, allerede nu lægger jeg et nyt nummer af F&F ud, selvom der kun er gået få dage siden sidst. Og ikke nok med det, så venter #37 i kulissen parat til at blive offentliggjort på tirsdag d. 3. november (men allerede nu kan man dog finde det ved at klikke ind på scribd.com og se under mine uploads!)

En af mine all-time yndlingsbands Aiden lagde deres nye album ud til fri download her i går. De spiller deres egen selvopfundne genre “horror rock,” og det kan man tydeligt høre! Alene titlerne på sange som “Eternal Halloween,” “We came crawling up from hell” und so weiter. Jeg overvejede seriøst at sætte mig ned og skrive en masse Halloween- og horrorrelaterede digte som kunne udgøre dette specialnummer. Det udmøntede sig dog ikke til noget, da jeg endelig fik fat på sangene her i går.
Til gengæld havde jeg et kæmpe lager af gamle (altså fra oktober (kun 3-4 uger gamle)) digte og helt friske. Sidstnævnte skrev jeg med store bogstaver for at gøre et eller andet nyt og anderledes. Faktisk gjorde jeg det også for cirka et år siden til stor succes, og jeg har savnet i det mindste at anvende en anden form i mine digte. Alle disse digte er temmelig ekspressive, nogle lidt mere humoristiske, men de fleste er skræmmende og melankolske. Det burde også være cool nok til et Halloween-nummer af Forventning & Forvirring!

I dette nummer har jeg samlet de mere desperate og ulykkelige kærlighedsdigte, hvor det hele bare er noget fåkkerlårt. Jeg har virkelig vrænget sjælen ud og malet den sort og findelt den i linjer på papiret. Nok ret overdrevet set ud fra mine egentlige følelser, men satans effektivt når det kommer til at djævleuddrive mine følelser og indre dæmoner og tanker. Min ekskæreste hjemsøger mig stadig som et spøgelse, og det er kun to dage siden, at hun optrådte i en drøm. Det er virkelig ikke et godt tegn, når ens underbevidsthed projekterer hende inde i mine drømme, for det betyder, at hun stadig fylder en del. Jeg kan ikke bare grave alle disse følelser og tanker ned og løbe væk fra gravpladsen. De skal skrives ud, bearbejdes for til sidst at svæve bort som balloner og eksplodere. Eller som spøgelser komme videre til efterlivet!
Så hvis man ikke kan lide kærlighedsdigte og specielt ikke kærlighedsdigte med ekstremt negativt fortegn, skal man være velkommen til at himle med øjnene og flygte fra dette nummer af F&F fortsat med løftede øjenbryn. Men hvis man simpelthen ikke kan få nok af at læse om mine satans kærlighedsproblemer og undergangen på mit forhold, er det her simpelthen mere værd end vingummibamser, når man hungrer efter slik og søde sager!

Nummer #37 af F&F som jeg officielt publicerer på tirsdag, handler langt mindre om kærlighed, selvom det emne nu også sniger sig ind (jeg kan ikke stå med høtyven og skræmme mine egne følelser bort, når de selv vrimler frem i mine digte (så må jeg sukke dybt og skrive dem ned)). Så på den måde har jeg delt disse numre op i forhold til emne. Her skal alt være sort og ulykkeligt og meget centreret omkring et jeg og et du. Og i det andet nummer sker der noget andet. For det meste.

En anden detalje, jeg ønsker at dele: Onsdag og torsdag pjækkede fra fra Fransk B. Så er det sagt. Men efter at jeg kom hjem fra Paris, har jeg slet ikke haft mulighed for at trække vejret og mærke efter i mit stakkels hjerte. For allerede to dage senere skulle jeg sidde på skolebænken igen og lære fransk på den sædvanligt hardcore måde. I 7½ uge har jeg mødt op til undervisningen hver evig eneste dag og holdt mit fravær nede på et minimum, men nu måtte jeg simpelthen investere lidt mere tid i mig selv i stedet for at være en marionetdukke for undervisningsministeriet. Det gjorde, at jeg fik tid til at skrive størstedelen af dette nummer af F&F samt at rette størstedelen af udkastene fra denne måned (oktober, hvis I skulle være i tvivl 😉 ). Derfor har jeg pludselig et kæmpe lager af digte og materiale nok til hele to numre af F&F! På den måde kan jeg godt indhente lidt af det forsømte. Forhåbentlig. Kan I tilgive min sløsethed? At jeg ikke har passet F&F som jeg burde? Kan I tilgive min lavmælthed? Kan I tage imod denne undskyldning, disse to numre af F&F og sige, at I tilgiver mig? … Årh, kan jeg overhovedet tilgive mig selv!? NEJ! Jeg vil klø på og være dobbelt så aktiv som jeg hidtil har været. Men gerne på en anden måde. Mere om det senere.

Nu skal I være velkomne til at finde popcornene frem og dykke ned i mit følelseshelvede. Forhåbentlig er der nogle enkelte linjer, I kan klamre jer til, og som I synes er gode. Ellers må I bære over med mig og forstå, at det at skrive altid for mig har haft en terapeutisk virkning. At jeg altid har skrevet bekendelsesdigte, og det vil jeg selvfølgelig fortsætte med. Men på en anden måde. Mere om det senere! Som sagt! Og så tak til Linn Larsen for forsiden! Det var det absolut eneste, jeg ønskede at benytte til dette nummer! Det rummer og siger det hele og er en god start/eye candy for nummeret! Tak! Tak! Tak!

Hav det solstrålende!

Direkte link til nummeret her: [Nummeret er ikke længere tilgængelig]

31. oktober 2015 kl. 18:09

P.S. Alle de numre af F&F, jeg har lagt ud på det sidste, kan downloades. Inden længe gør jeg dem alle utilgængelige, og så er det ikke længere muligt at læse disse skriblerier. Så er det kun de bedste, der måske kommer med i fremtidige hæfter. Så hvis I vil være som en Pokémontræner og tænker: “I’ve gotta catch ’em all!” er dette jeres eneste mulighed for at hente dem ned. Så er det sagt! :b

Og hvis I virkelig ikke kan lide mine digte, så her er et hint: I kan printe alle numrene af F&F ud, lave et bål inde i stuen og sætte ild til dem! Så brænder hele molevitten til grunde, men også jeres lejlighed. Til gengæld er det måske dét værd, hvis I altså VIRKELIG ikke kan lide mine digte!

Igen: Hav det godt! Og så offentliggør jeg #37 på tirsdag, men det kan, som sagt, allerede læses nu (og printes ud og brændes! Noooooooo)

Categories: F&F: Præsentationer

Skriv et svar

%d bloggers like this: