150910: F&F #33 nu tilgængelig på Scribd.com!

Brugt til #33 002 - brugt til 33
Link til nummeret her: [Nummeret er ikke længere tilgængelig]

Først: Lad os lade som om, at torsdag faktisk er tirsdag! Der er kun ét bogstav til forskel. For så ville det betyde, at jeg har formået at lægge dette treogtredivte nummer af Forventning & Forvirring ud på den sædvanlige dag! Men da det ikke er tilfældet, må jeg ydmygt bøje nakken og beklage, at jeg ikke har fået lagt et nyt nummer i cirka en måned. Jeg har stået midt i en flytning, der krævede mit fokus i over en uge, og så er jeg netop startet til Fransk B, hvilket er utroligt spændende. Nu måtte jeg meget gerne komme op på inspirationens og fokussets hest igen nu, hvor min hverdag efterhånden har genvundet sin tidligere struktur. På den måde ved jeg også bedre, hvornår jeg kan sætte mig til at skrive løs – og ivrigt!

Jeg skal ud ad døren om tre minutter, så jeg panikagtigt vil jeg lægge nummeret direkte ind på siden her, og så skal jeg ellers styrte af sted, så jeg kan få lært at tale, læse og skrive fransk. Maybe it will come in handy. En eller anden dag! God fornøjelse med læsningen af digtene, og som altid: Tusind tak til Linn Larsen for, at jeg må gøre brug af hendes fantastiske billeder! Dette er en af mine yndlings, men dem er der efterhånden mange, mange af!

10. september 2015 kl. 13:34

Categories: F&F: Præsentationer

Skriv et svar

%d bloggers like this: