150811: #32 af F&F nu tilgængelig på Scribd.com!

001 - brugt til #32

Link til nummeret her: [Nummeret er ikke længere tilgængelig]

Jeg skrev de her 13 digte på fire dage, så I bør nok ikke forvente for meget af dem. Enkelte trænger til at strammes op, imens andre har nogle lidt for lette afslutninger. Men alt i alt har det været meget sjovt at skrive dem. F.eks. fik jeg pludselig lyst til at gå over til Kagsmosen som ligger her i Rødovre, og selvom stedet ikke er noget videre specielt som sådan, fik jeg lyst til nærmest at skrive oder til stedet og få det ind i mine digte. Jeg har åbnet mig mere op i forhold til at bruge stedsspecifikke navne i mine digte. Damhusengen og Damhussøen dukker også op med en større regelmæssig for tiden. Normalt afholder mig jeg fuldstændig fra sådan noget, da jeg gerne vil have, at “en park” eller “en sø” i mine digte skal kunne være en hvilken som helst park eller sø og ikke bare ét sted. På den anden side kan der opstå flere følelser, hvis der kommet et navn på. Så det eksperimenterer jeg lidt med. Ellers lagde jeg lige mærke til, da jeg læste digtene igennem, at jeg gør brug af nogle flere forskellige stemmer. Der er en “karakter”/”stemme,” som er meget overfladisk og meget knyttet til brugen af internettet. En anden nærmest lalleglad og naiv romantisk stemme (hold kæft, jeg hørte meget HIM, imens jeg skrev de digte, og jeg var død af grin op til flere gange over, hvordan jeg skrev. Jeg håber, at det smitter lidt af på jer læsende!). Og så er der vel en kulturkritisk stemme hist og her. Jeg gad gerne eksperimentere yderligere med, hvilket indhold og hvilke toneleje, jeg kan finde frem til i mine digte. For alsidighedens skyld, men også fordi der gemmer sig et større potentiale for kommunikation et sted i mig som jeg endnu ikke har fået forløst endnu. Hay mucho más!

Tak til Linn for igen at stå for forsiden til nummeret! Og i samme ombæring vil jeg gerne takke nogle andre svenskere, nemlig redaktionen på Tidsskriftet Staden, der antog tre af mine digte for nogle dage siden. Jeg fik også lige sendt et bidrag ind til det norske tidsskrift Lasso. Så må vi se, hvad de siger til dem. Det er rigtig godt med noget skandinavisk fællesskab!

11. august 2015 kl. 23:17

Categories: F&F: Præsentationer

Skriv et svar

%d bloggers like this: