150710: F&F er udsat lidt

Jeg siger dette, hvis nogen af jer tripper efter at læse det nye nummer. Det offentliggøres nok først på tirsdag, selvom jeg har rigelig med digte liggende. Det er godt med disciplin og selvkontrol og at leve op til sine egne små regler og krav, men sommetider det vel også godt at få lidt luft og fucke op. Ellers bliver man snarere en digtmaskine end et levende menneske. Så selvom jeg først ærgrede mig over ikke at få lagt #30 ud (jeg kæmpede i de dage meget med at vende min døgnrytme, så jeg er frisk til spansk A (det lykkedes!)), tænker jeg, at det er en fin mulighed for at give projektet lidt luft.
Jeg regner med at trække alle hidtidige numre tilbage, når jeg lægger det nye ud. Enkelte kan downloades, imens de fleste ikke kan. Hav det godt! Og må I nyde sommeren (min egen kommer jeg til at tilbringe, hvert fald de næste fire uger, inden døre, imens yo estudio español!) Måske kan jeg få læst noget mere Lorca eller tage på badeferie på Mallorca!

10. juli 2015 kl. 20:21

Categories: F&F: Præsentationer

Skriv et svar

%d bloggers like this: