150526: #27 af F&F er nu tilgængelig på Scribd.com!

LEDIG FORSIDE TIL F&F 18 - Brugt til 27

Link her: [Fjernet d. 23. juli 2015]

Da jeg akut skulle ud ad døren, har jeg ikke haft omslag til rådighed. Dette ændrer jeg på så snart, jeg kommer hjem igen. Derfor virker nummeret alene af den grund temmelig amputeret. Uden et billede af Linn er det ikke et rigtigt nummer. Til gengæld er det dog meget rart for mig at vide, at min online backup faktisk virker. Så hvis min computer en dag crasher sammen med min eksterne harddisk, ved jeg, at mine filer findes på nettet. Cool nok!

Nummeret består på nuværende tidspunkt af 27 digte, men jeg har ikke haft mulighed for at læse dem ordentligt igennem og vælge fra og til. Jeg regner med at vurdere dem alle på ny så snart, at jeg kommer hjem. Ellers håber jeg, at digtene er til at holde ud. Noget helt andet er, at jeg spontant fik lyst til at skrive en historie, der skal hedde Den indadvendte dørsælger. Umiddelbart aner jeg ikke, om jeg nogensinde får den skrevet, men det kunne være en meget sjov fortælling. En ung, genert dude, der ikke rigtig har opnået det, han drømmer om, og i stedet går han hen og bliver en dørsælger, men ikke til den store succes, da han bedre kan lide at lytte til andre end kynisk at sælge sine produkter. Omdrejningspunktet for historien skal så være hans møder med folk omkring i den by, han bor i, og deres livserfaringer. Gerne surrealt og Grootesk, ellers orker jeg nok ikke at skrive det. Jeg nævner dette, så I kan hænge mig lidt op på det. Det kunne være sjovt at lægge noget anderledes ud en dag. Lad os se.

Hav det godt derude! Og må inspirationen være med jer!

Link til nummeret her: [Fjernet d. 23. juli 2015]

26. maj 2015 kl. 05:12

N.B.!

Nu har jeg givet nummeret en forside, fjernet enkelte digte og rettet andre. Jeg har dog ikke lavet vildt meget om, så I har ikke gået glip af så meget, hvis I først læser med fra nu af.

27. maj 2015 kl. 19:16

Categories: F&F: Præsentationer

Skriv et svar

%d bloggers like this: