150512: Seksogtyvende nummer af F&F er nu tilgængelig på Scribd.com!

Ledig forside til F&F - 26 - BRUGT

Link til nummeret her: [Fjernet d. 23. juli 2015]

Jeg fortsætter rastløst og ihærdigt med Forventning & Forvirring. Endnu engang lægger jeg et nummer ud til tiden, hvilket som I nok ved, er hver fjortende dag, altid på en tirsdag (af en eller anden grund). Selvom målet er, at der skal være mellem 10 og 15 digte med, er jeg endt op på 19 stykker. Det er dog efterhånden snarere blevet reglen end undtagelsen, at der kommer lidt ekstra med. Hvert fald hvis man ser tilbage på de seneste numre. Det ser jeg udelukkende som en positiv ting, og jeg håber, at I er enige!

Rent skriftmæssigt er der ikke så meget nyt under solen. Jeg skriver fortsat de sætninger ned, der umiddelbart melder sig, og lader digtene gå i de retninger, de selv ønsker. Det er der kommet en fin variation ud af, hvis I spørger mig, men samtidig er der, som altid, vel, en sproglig rød tråd igennem teksterne. Først om længere tid kan jeg ordentligt vurdere dem, altså finde ud af, om jeg bør sende nogle videre til tidsskrifter, medbringe dem i et manuskript eller andet. Lige nu handler det mest om at være så kreativ som overhovedet mulig. Jeg oplever det lidt som at være motionsløber (hold kæft, kan jeg sammenligne skrivningen med andet end det? ikke just, ikke just, nå,), der i starten kan have svært ved at løbe alle ugens dage, men efter grundtræningen sagtens kan Des mere jeg skriver, des mere skriver jeg. Og på den måde kommer der mere at vælge imellem, og mere godt at vælge imellem. Jeg går nok mere efter kvantitet end kvalitet. Som at ville ramme en skydeskive ved at affyre patroner med en maskinpistol. 10/112 rammer, imens andre foretrækker en sniper, hvorfor de rammer 9/10. Derfor er det mit håb og ønske, at I føler jer ramt af hvert fald nogle af digtene. Forhåbentlig ville en rundspørge hos jer afsløre, at I alle er uenige med hinanden om, hvilke digte der virker, og hvilke, der falder sammen. Det ville da være et stort cadeau!

Jeg prøver at holde drømmens faner og humøret højt, selvom der sikkert venter mig endnu mere modgang i fremtiden. For tiden venter jeg på svar fra Forfatterskolen, og denne mangel på svar gør mig vildt usikker. Hold kæft, det er nervepirrende! Samtidig venter jeg også på respons fra de tidsskrifter, jeg sendte ind til for cirka to uger siden. Jeg må finde en mirakelkur til mine negle, så de kan vokse endnu hurtigere, og jeg kan bide dem endnu mere!
Den bedste løsning på situationen er vel nok at skrive endnu mere og gøre noget konstruktivt i stedet for at kigge nervøst på væggen og tælle sekunderne. Og det gør jeg så! Flere digte, mere poesi. Længere og dybere ind i mig selv. Og så må vi se, hvad der kommer ud af det.

Denne gang bringer jeg et helt nyt billede af Linn Larsen som forside til nummeret. Og det er nok et af mine yndlings! Der er virkelig noget forårspower over det, for ikke at tale om en kærlighed for poesi. Sommerfuglehjerter kalder jeg hjerterne. Som de flakser rundt uden at kunne styres. Det er godt! Derfor tusind tak til dig Linn for at gøre F&F mere interessant! Uden dine billeder ville projektet være ufattelig tomt. Men det er det heldigvis ikke!

God fornøjelse med læsningen af digtene,
og pas godt på jer selv og hinanden!

Kærlig hilsen (fik lige en at-skrive-brev-iver),
Christian

Link til nummeret her: [Fjernet d. 23. juli 2015]

12. maj 2015 kl. 05:09

Categories: F&F: Præsentationer

Skriv et svar

%d bloggers like this: