150428: Det femogtyvende nummer af F&F er nu tilgængelig på Scribd.com!

LEDIG FORSIDE TIL F&F 25 BRUGT TIL NUMMER 25 JAAA

Link til nummeret her: [Fjernet d. 23. juli 2015]

Så har jeg femogtyve-nummer-jubilæum med mit poesiprojekt, Forventning & Forvirring! Jeg har endda trofast holdt tidsplanen siden starten af marts og ikke nok med det, så bliver numrene længere og længere i takt med, at jeg føler mig mere og mere inspireret og kreativ. Der er masser at sige, men mon ikke det er bedst at lade digtene tale for sig selv [og så ævler jeg videre, red. (Red Alert (#ligegyldigeparenteser(#sjoveparentester(#tagerfokusfrabrødteksten))))], og der er flere end sædvanligt denne omgang – hele 22! Faktisk fjernede jeg fire styks for at få det samlede antal ned, så det er ikke fordi, jeg har fyldt op bare for at fylde op. Og selvom jeg i princippet kunne skille de 22 digte til to numre af F&F, med 11 tekster i hver, føles det mest naturligt og nødvendigt for mig at samle dem, så jeg straks kan gå i gang med at skrive nyt. Det er godt at arbejde ud fra et tomrum og et overskueligt tidspres, da der så dukker alt muligt op. Desuden er jeg meget ivrigt efter at arbejde med manuskripter, jeg kan sende ind til forlag, selvom jeg nok først tror, jeg vil sende noget af sted om minimum seks måneder. Der skal helst være rigtig mange digte, jeg kan vælge imellem til den tid. Derfor handler det om at fortsætte med at være kreativ og arbejdsom (man kan sige, at jeg er ivrig efter at gøre klar til, at jeg kan arbejde med et manuskript på et senere tidspunkt, at lave benarbejdet først, så at sige). Vi må se, hvad det hele munder ud i!

Det kan også være, at jeg udsætter manuskript-indsendelsen i endnu længere tid. Det hele afhænger af mit humør, min følelse af nødvendighed og hvad, der motiverer mig. Jeg har også rigtig mange nordiske tidsskrifter på radaren for tiden, så det er nok gennem de kanaler, at jeg vil forsøge at nå frem. I første omgang. Så må vi se, hvordan min umiddelbare situation er om seks måneder. Måske fortsætter jeg til den tid med at sende ind til tidsskrifter, eller så går jeg efter at sende et større manuskript ind et eller andet sted. Den tid, den glæde!

Igen, igen er det Linn Larsen, der står bag forsiden til dette nummer. Jeg håber, at F&F og L&L (Linn Larsen :b) på en måde bliver synonyme med hinanden. Desuden, apropos, at jeg sender ind til nordiske tidsskrifter for tiden, så hvis jeg får digte med i f.eks. det svenske Lyrikvännen, ville det hvert fald ikke være første gang, at jeg har noget med Sverige at gøre. Linn er jo fra Sverige!
Jeg drømmer lidt om at få lov til at læse op ovre i tidsskriftets hjemby, Lund. Det er vist ikke så langt fra København. Men lad os se, hvad der kommer til at ske. Jeg er klar! – også til afslag. Som jeg skriver i et af de sidste digte i dette femogtyvende nummer af F&F:

Jeg bygger en vej af afslagsbreve

hele vejen til Paradis,

hvis det er dét, jeg skal bruge dem til.

Og det vil jeg så gøre!

28. april 2015 kl. 03:28

P.S.

Jeg har besluttet at tage #21, #22 og #23 af F&F ned. Tak til alle, der har fulgt med og læst dem! Nu er der kun #24 og #25 til rådighed. Samt ét, jeg stadig har offentliggjort, selvom det er ældgammelt. Find det, hvis I kan!

Link til nummeret her: [Fjernet d. 23. juli 2015]

Categories: F&F: Præsentationer

Skriv et svar

%d bloggers like this: