150331: F&F #23 nu tilgængelig på Scribd.com!

LEDIG FORSIDE TIL F&F 21 brugt til #23

Link til nummeret her: [Nummeret er ikke længere tilgængeligt!]

Så har endnu et nummer af mit poesiprojekt, Forventning & Forvirring, set dagens lys! Jeg har været meget kreativ de sidste fjorten dage og fået skrevet en masse digte og udkast. Som altid når man netop har kreeret nye tekster, kan det være svært at vurdere dem umiddelbart. Men forhåbentlig er nogle af dem slidstærke og kan anvendes  til andre projekter senere.
Jeg har følt mig ude af form sådan skrivemæssigt de seneste måneder, men jeg er langsomt ved at komme i gang igen. Det har dog aldrig været målet at publicere 10 – 15 gennemarbejdede, “perfekte” digte i hvert nummer af F&F (og så til gengæld kun gøre et nummer tilgængeligt hvert halve år). Nej, mit mål og håb er, at der hvert fald er 1 -2, der også fungerer på længere sigt. Så skriver jeg gerne resten og rammer ved siden af, så at sige, hvis det er dét, der skal til for, at jeg får skrevet de mere holdbare. Jeg ønsker dog heller ikke at lægge totalt elendige eller ligefrem dårlige digte ud; der må findes en balance. Men i den sidste ende er op til dig, kære læser, at vurdere, hvorvidt et digt er skidt eller kanel. Så vil jeg selv vurdere dem på et senere tidspunkt, når jeg er kommet endnu mere på afstand af dem.

Som sidst har jeg formået at holde mig til tidsplanen, hvilket er en stor lettelse for mig. Jeg har det, som om jeg har udstedt et løbeprogram til mig selv som jeg så skal holde for at kunne løbe et maraton senere, hvis man kan sige det på den måde. Fra dårlig form til 42 kilometer! Fra at blive stakåndet af at gå op ad trapperne til at sprinte i timevis. Men på et mentalt plan, et skriftligt plan. Dét er målet! Så jeg er rigtig glad og tilfreds for, at det lykkedes mig igen. Jeg må holde det ved lige!

Tak til Linn Larsen, fordi jeg må bruge hendes flotte billeder! Og tak til dig, der følger med i projektet. Uden dig ville det være ufatteligt tomt og publicere disse PDF-filer. Som at tale med sig selv i et tomt lokale, når man har noget vigtigt at sige, du ved. Fordi jeg er særlig glad for dette nummer, og fordi jeg synes, projektet skal være lidt uforudsigeligt, har jeg besluttet mig for, at man godt kan downloade det. Det tillader jeg ellers ikke, men én gang imellem er vel okay. Så kan det være, at dette nummer også findes på et USB-stik eller lignende om 30 år! Det kunne være sjovt!

Hav det supergodt derude! Nyd foråret! Pas på jer selv og på andre!

31. marts 2015 kl. 16:43

Link til nummeret her: [Nummeret er ikke længere tilgængeligt!]

Categories: F&F: Præsentationer

Skriv et svar

%d bloggers like this: