150317: #22 af F&F nu tilgængelig på Scribd.com!

LEDIG FORSIDE TIL F&F 23 brugt til 22
Link til nummeret her: [Nummeret er ikke længere tilgængeligt!]

Så er det nye nummer ude! Jeg har holdt mig inden for tidsplanen, hvilket er første gang i det nye år og siden december. I januar havde jeg en slags “skriftstømmermænd” efter netop at have færdiggjort samlingen Hvordan det føles at være et spøgelse?, imens jeg i februar koncentrerede mig om at arbejde med min ansøgning til Forfatterskolen. Derfor er det vist på tide, at jeg kommer i gang igen med at skrive en masse nye digte. Dog føler jeg mig ret groggy. Som en motionsløber forvandlet til et køleskab! Jeg prøver at komme i lidt bedre form, og så må vi se, om teksternes kvalitet også hæver sig undervejs. Sommetider er det bedre at kaste sig ud i sine projekter end at gå rundt i en naiv tro på, at kreativiteten og inspirationen spawner out of nowhere. Nej, jeg tror på, jeg må skrive mig igennem vanskelighederne, og at jeg genfinder rytmen undervejs.

Alle digtene har jeg skrevet inden for de sidste fjorten dage, så malingen er stadig ret frisk, og som altid trænger selv de mest lovende af dem sikkert til lidt finpudsning, imens størstedelen sikkert ikke når videre end udkaststadiet. Sådan er det vel, but what to do. Der er nu alligevel noget kært over løse ideer og spontant skrevne linjer som ikke rigtig kan findes i virkelig gennemarbejdede og af-forlag-udgivne digte. Og dét er vel netop en af de grundlæggende argumentationer for at have et projekt som Forventning & Forvirring. At være kreativ og have det sjovt! Selvom jeg ikke rigtig har haft særlig meget overskud de sidste måneder … mon ikke det vender tilbage. Lad os se. Foråret er på vej.

Tak til dig, Linn, for at jeg må gøre brug af et af dine billeder. Igen, igen, igen, igen!

Alt det bedste herfra!

17. marts 2015 kl. 04:55

Endnu et link til nummeret her: [Nummeret er ikke længere tilgængeligt!]

Categories: F&F: Præsentationer

Skriv et svar

%d bloggers like this: