150303: Nummer 21 af F&F er nu tilgængelig på Scribd.com

LEDIG FORSIDE TIL F&F 20 brugt til 21

Link til nummeret her: [Nummeret er ikke længere tilgængeligt!]

Jeg har ikke særlig meget at sige om nummeret. Enkelte af digtene er revisioner af gamle udkast, imens de fleste (8 ud af 10) er helt nye. More of the same, if you ask me. Selvom jeg ønsker at eksperimentere med andre former, ender jeg altid med at skrive ud fra de samme emner og med den samme form. Som om jeg er magnetisk tiltrukket af en bestemt skrivestil på trods af, at jeg ønsker at gøre tingene anderledes. Det kan nok tage ret lang tid at ændre på det. Det ville virke ret forfriskende for mig. At der sker noget nyt og grænseoverskridende. Men selvom jeg ikke lige kan genopfinde mig selv nu og her, må jeg hellere lægge de digte ud, jeg alligevel får skrevet. Ellers hober de sig op bagom ryggen på mig, og så bliver det mere og mere uoverskueligt at skulle lave nye numre af F&F.

Ellers kan jeg vel lige indskyde, at jeg har været meget tavs på det sidste. Min hjerne kører i slowmotion, mine digte går i tomgang, og jeg har lidt svært ved at “vågne” både kropsligt og bevidsthedsmæssigt. Forhåbentlig kan jeg snart træde ud af min døs og ud i dagen, i solskinnet, så at sige. Men det er lidt svært.

Tak til Linn, fordi jeg igen, igen må bruge dine billeder!

Nu da dette nummer er blevet lagt ud, gør jeg alle de øvrige utilgængelige. For at starte forfra. Tak til alle, der har læst og fulgt med. Jeg vil prøve at være lidt mere flittig i fremtiden, vågne lidt mere op. But waking up is so hard to do.

Hav det godt derude.

Link til nummeret her: [Nummeret er ikke længere tilgængeligt!]

3. marts 2015 kl. 00:54

Categories: F&F: Præsentationer

Skriv et svar

%d bloggers like this: