150126: Tyvende nummer af F&F er nu tilgængelig på Scribd.com!

LEDIG FORSIDE TIL F&F 20

Link til nummeret her: [NUMMERET ER UTILGÆNGELIGT PR. 3. MARTS 2015]

Jeg ville have lagt digtene ud d. 20. januar, men så har jeg sumpet lidt rundt og hørt musik og forsøgt at skrive lidt mere. Det har dog været temmelig tydeligt, at jeg har haft rigelig af digte til et nyt nummer. Derfor må jeg hellere se at få ryddet op, da endnu mere er på vej. Og gerne i en lidt andet stil end ellers. Hvis jeg da kan fastholde interesseren for den form. Dét er spørgsmålet!

Jeg kan stadig mærke, at jeg næsten netop har færdiggjort en digtsamling, hvor jeg fik sagt rigtig mange væsentlige og meget vigtige ting. Efterfølgende kan det være lidt heavy at finde frem til et passende sprog, nyt at sige, men underligt nok har inspirationen taget nogle nye drejninger, og der dukker tekster op i fine mængder. Alligevel forsøger jeg ikke at gentage mig selv for meget; det kan jeg ellers let komme til. Omvendt prøver jeg ikke at tænke for meget over, hvad jeg egentlig har gang i, for netop fortænkelser kan ødelægge kreativiteten. Så hellere kaste mig ud i skrivningen og se, hvad der dukker op. Jeg håber, at I kan lide disse nye digte! Måske er de fortropper for noget nyt. Måske udskiftes de af helt andre strømninger. Som nævnt arbejder jeg lidt med en anden form for tiden, men det er mest for sjaw. Lad os se, hvad der kommer til at ske! Hav det godt derude!

Dette nummer kan man ikke downloade som det andet. Jeg er gået væk fra ideen igen.

Tak til Linn Larsen for, at jeg må bruge hendes billede som omslag. Keep your halo tight!

26. januar 2015 kl. 10:57

Link til nummeret her: [NUMMERET ER UTILGÆNGELIGT PR. 3. MARTS 2015]

Categories: F&F: Præsentationer

Skriv et svar

%d bloggers like this: