150125: Anmeldelser af Hvordan det føles at være et spøgelse?

Så er der kommet nogle anmeldelser af min sjette digtsamling i privattryk! Den første er skrevet af Søren E. Kristoffersen. Den kan læses her:

https://dl.dropboxusercontent.com/u/4816585/Anmeldelse%20af%20de%20Groot.pdf

På Facebook skrev han følgende som en slags indledning:

Jeg har begået min første anmeldelse, og ikke helt tilfældigt er det af den unge talentfulde lyriker Christian de Groot-Poulsens nye digtsamling: Hvordan det føles at være et spøgelse? Der er tale om en selvudgivelse, hvilket er super fedt, men ligesom der efterhånden er kommet mange nye mikro-forlag til, har vi også brug for flere foraer for anmeldelser herhjemme, hvorfor jeg vælger at udsende min anmeldelse på facebook som et dropbox-link. Tjeck ham ud, ham Christian, han er skipperskøn og talentfuld!

Den anden er skrevet af Poul Høllund Jensen og findes inde på Metrord. Det er det samme sted, hvor Måske Minder (2010) i sin tid blev anmeldt af Thurston Magnus. På den måde kommer jeg “full circle” efter fem år, og tiden må være inde til, at jeg prøver kræfter med noget andet end privattryk. Anmeldelsen kan læses her:

http://www.metrord.dk/3230.html

Hvis man ønsker at få fat på et eksemplar af hæftet, kan man kontakte mig inde på Facebook. Èt eksemplar koster 100 kroner, men så kommer der også porto på 24 kroner ovenpå. Dermed 124 kroner. Jeg sender til jeres adresse, og så overfører I beløbet til min konto. På nuværende tidspunkt ser det ret sløjt ud med salget, så det ville betyde ekstra meget for mig, hvis nogen af jer ønsker at bakke op. Jeg synes selv, at Hvordan det føles? er min bedste samling indtil videre. Og jeg har rigtig mange eksemplarer liggende endnu.

25. januar 2015 kl. 14:34

Categories: Blog

Skriv et svar

%d bloggers like this: