150106: Det nittende nummer af F&F er nu tilgængelig på Scribd.com!

LEDIG FORSIDE TIL F&F 19

Link til nummeret her: [NUMMERET ER UTILGÆNGELIGT PR. 3. MARTS 2015]

Så begynder anden sæson af Forventning & Forvirring! Jeg fortsætter nummereringen fra 2014, da det ellers ville blive alt for forvirrende i forhold til, hvilke numre, der er fra hvad år. Det forventer jeg hvert fald.

Selvom jeg netop har udgivet min sjette digtsamling i privattryk, har jeg alligevel haft overskud til at skrive de følgende digte. Nogle af de kortere er rettede udtryk fra november 2013, så helt nye er de nu ikke. Alligevel føles de ret friske for mig.

Som noget nyt skal I være velkommen til at DOWNLOADE nummeret! I må endda også copy paste fra filen, hvis I får behov for det. Hidtil har jeg været meget nidkær omkring, at hvert nummer kun findes i en begrænset periode for efterfølgende at tages af nettet igen, da jeg ønsker fremgang og udvikling. Men som et forsøg, vil jeg gøre sådan, at I kan downloade PDF’en og læse digtene selv, når de ikke længere er tilgængelige på nettet. Jeg håber, at I vil synes om det!

Jeg burde nok skrive noget mere om min nye samling, Hvordan det føles at være et spøgelse?, men jeg er uhyggeligt dårlig til at reklamere for mig selv og mine digte. Måske burde jeg meget, meget snart se at få ændret på det. Alligevel har jeg nok mest lyst til at være kreativ og se, hvad der dukker op af digte. Lad os se, hvad fremtiden byder!

Dog vil jeg smaddergerne reklamere for OMSLAGET til Hvordan det føles?. Der er faktisk tale om to gamle forsider til numre af F&F som jeg har bragt sammen. Hvordan det føles? er min flotteste samling hidtil, og jeg skylder en stor, stor tak til Linn Larsen, der som altid står bag forsiderne til F&F og forhåbentlig også til mine fremtidige hæfter. TUSIND TAK, LINN!

Pyh, nu vil jeg se at få skrevet noget nyt! Come what may! Hav det godt!

Link til nummeret her: [NUMMERET ER UTILGÆNGELIGT PR. 3. MARTS 2015]

6. januar 2015 kl. 00:39

Categories: F&F: Præsentationer

Skriv et svar

%d bloggers like this: