141013: Femtende nummer af Forventning & Forvirring er tilgængelig på Scribd.com fra nu af!

F&F #15

Link til nummeret her: NUMMERET ER UTILGÆNGELIGT PR. 4 DECEMBER “=!¤

Dette er femtende nummer af mit poesiprojekt Forventning & Forvirring. Det har været længe undervejs (over en måned; det er sgu for dårligt! sorry!), da jeg har følt mig meget forvirret på det seneste. Normalt lægger jeg numre af F&F ud om tirsdagen, men da jeg har haft rigtig travlt med nyt studium, kurser ude på Københavns Kunstskole og skriveforvirring, har jeg ikke kunnet ramme netop den foretrukne dag, hvorfor jeg så har måttet udskyde “releasen” uge efter uge. Det har egentlig været en ret fjollet blokering af kreativiteten, så fra nu af lægger jeg et nummer ud, når jeg har nok digte til det. Og det kan så være mandag, tirsdag, onsdag, torsdag, fredag, lørdag, søndag eller endnu ikke opfundne dage! Sommetider må man bekrige sine egne regler i stedet for andres. Må der ske noget nyt og spændende på baggrund af dette tiltag!

Jeg fandt et hel lager af billeder, Linn Larsen har skabt, og dem har jeg tænkt mig at bruge til de kommende numre af Forventning & Forvirring. Det er altid en fornøjelse at bruge sådanne skønne værker! Så tak Linn!

Jeg har det, som om jeg burde skrive noget mere om nummeret. Jeg har en mindre blokering for mine tanker og kreativitet for tiden. Eller man kan sammenligne det med, at jeg mentalt træder vande i mudder! Træder mudder! Det er lidt svært at finde klarheden til at gennemføre mine projekter én efter én, da der konstant dukker nye op, imens andre må revideres eller lægges på hylde. Min dagsorden lyder for tiden: Passe min skole Matematik B, tage ud til Københavns Kunstskole to aftener om ugen, skrive nye digte, rette digte fra august og fremefter, læse en masse bøger, være sammen med de mennesker, jeg holder af, og ja, dem har jeg sgu forsømt rigtig meget på det sidste, for ikke at tale om de mails, jeg burde svare eller skrive, de telefonopkald, jeg ikke får foretaget. Det er, som om sværhedsgraden på mit liv har fået et nøk opad, da der pludselig er rigtig mange forskellige ting, jeg skal se til. Det handler, for mig, om at vænne mig til tempoet og få det det bedste ud af det. At være nærværende i alt, jeg foretager mig, selvom min tilstedeværelse er krævet mange forskellige steder. Årh, jeg skal jo også aflevere to blækregninger om ugen! Hver tirsdag og fredag, og de tager også en del timer at lave. Undskyldninger, undskyldninger! Men i den sidste ende er det mig selv, jeg må se i øjnene, og jeg er så skide streng ved mig selv. Ikke flere undskyldninger eller undtagelser. Nu handler det om at vænne mig til niveauet og tempoet, og så vil jeg se at være bedre til at lægge numre af F&F ud. Jeg føler mig meget ved siden af mig selv, når jeg ikke passer F&F. Som om noget ikke er i orden. At noget mangler. Men nu er #15 hvert fald ude og #14 fjernet. Jeg vil bygge videre herfra.

Et af problemerne har måske også været, at jeg har tænkt, fordi jeg har været bagud med F&F, at kvaliteten af digtene burde være højere. Jeg besluttede mig dog for her og nu, at F&F skal handle om kreativitet og nævenyttighed, så nu må digtene briste eller bære. Jeg håber, at I vil kunne lide dem! Hav det godt!

Endnu et link til nummeret her: NUMMERET ER UTILGÆNGELIGT PR. 4 DECEMBER “=!¤

13. oktober 2014 kl. 20:08

Categories: F&F: Præsentationer

Skriv et svar

%d bloggers like this: