140819: Det trettende nummer af F&F er tilgængelig på Scribd.com nu!

Link til nummeret her: [Fjernet]

Nummeret består af tolv digte som stammer fra en “konstantskrift” 5. juli 2014. Jeg så, at Cecilie Lolk Hjort og Amourose A.V. Langer var gået i gang med at skrive løs i løbet af tolv timer. De startede vist klokken 10:00, og det inspirerede mig til selv at skrive løs. Jeg selv gik i gang kl. 11:00 og skrev det sidste digt klokken 16:11. De fleste af udkastene er ikke vildt gode, da jeg ligesom forcerede skriveprocessen, men nogle af dem havde, efter min mening, potentiale til at fungere lidt bedre, og det er så de, jeg har revideret og lagt ind i F&F#13. Nu er det slet ikke meningen, at hvert digt i F&F skal være himmelråbende godt og færdigt; jeg bruger i høj grad F&F som et værksted, hvor nogle ting er mere færdige end andre, og hvor en del af teksterne sikkert helt må skrottes. Sådan er det vel, men jeg prøver hvert fald at gøre mit bedste og blive bedre fra gang til gang. For mig er det hvert fald mig givende at have et forum, hvor jeg kan gå skriftligt amok, og det er altid en fornøjelse at lægge et nummer ud. Specielt, når Linn Larsen som altid, står forsiden. F&F kan kun fortsætte så længe, at hun giver mig billeder; ellers er F&F ikke rigtig F&F. Det er efterhånden både tradition og nødvendigt, så tak, Linn, for at jeg igen, igen, igen må gøre brug af din fantastiske kunst!

P.S.
Man bør ikke tage citatet i starten af nummeret alt for pålydende. Det lyder: “I’m the biggest fan I’ve got right now” [Bert McCracken], men jeg syntes, at det var oplagt at bruge det. Jeg er netop startet på Kunstskolen i Københavns Skrivelinje, hvor jeg i går fik læst nogle af mine tekster. Responsen var overvejende positiv, men der blev alligevel stillet spørgsmålstegn ved nogle af mine udsigelser og min sproglige metode. Jeg tror, at det er vigtigt at være åben over for kritik og tænke over, om den er berettiget, men samtidig kan kritik gøre én alt for bevidst om, hvad man foretager sig. Nervøsiteten sniger sig ind, og man bliver handlingslammet. Derfor har jeg brug for at gøre lidt oprør imod, hvad andre tænker om mine digte, og bare gør tingene på min egen måde. Om det så må briste eller bære! Det er altid bedre at agere end at reagere; man må selv gå ud i de skræmmende landskaber i stedet for at sidde “hjemme” med i sprogligt trygge omgivelser. Det kræver lidt mod, synes jeg, og jeg får ofte nogle “paranoiatanker” om, hvad folk overhovedet synes om digtene i F&F, men i den sidste ende må jeg bare følge min intuition og skrive så godt som jeg kan. Jeg håber, at I kan lade jer inspirere af disse digte! Men under alle omstændigheder: Skriv digte, for poesiens skyld!

19. august 2014 kl. 07:07

Link til nummeret her: [Fjernet]

Categories: F&F: Præsentationer

Skriv et svar

%d bloggers like this: