140814: Weltzcherz & Cecilie Lolk Hjort i NærsynFjernsyn

Jeg vil lige gøre jer opmærksomme på, at Weltscherz (aka Erik Scherz Andersen) og Cecilie Lolk Hjort har deltaget i programmet Kunstig på NærsynFjernsyn. Omdrejningspunktet for samtalerne er, at Borgen i 2010 mere eller mindre faldt fra hinanden, og at der efterfølgende har været lidt af et tomrum for poeter, der ønsker at få udgivet deres værker på forlag. Dog er der opstået en række mikroforlag, der skaber nye muligheder for udgivelser (i særdeleshed på nettet), og her har Søren E. Kristoffersen fra Kunstig så fået fat på Scherz og Lolk Hjort i samtaleøjemed.

Jeg linker lige til Scherz’ eget blogindlæg, hvor jeg først så videoen:
http://recitat.wordpress.com/2014/08/14/weltscherz-i-naersynfjernsyn/

Categories: Blog

Skriv et svar

%d bloggers like this: