140805: Det tolvte nummer af Forventning & Forvirring er nu tilgængeligt på Scrib.com!

F&F 12

Link til nummeret her: [Fjernet]

Jeg har skrevet 10 nye digte mellem klokken 8:15 og 11:15 her i formiddag, hvilket er nok til et nummer af F&F. Jeg har faktisk rigtig mange udkast til digte fra juli liggende, men det ville være ret kedeligt, hvis de næste numre udelukkende ville bestå af månedgamle tekster, så jeg fik spontant lyst til at skrive løs her for lidt siden. Desuden havde jeg mit blogindlæg fra i aftes om “true og false self” i tankerne, hvilket resulterede i, at jeg simpelthen bare skrev løs. Alt, hvad der dukkede op, noterede jeg.
Det er spøjst, hvordan man virkelig bare kan rende rundt og ønske at skrive; man tænker ikke på andet og har det dårligt over, at ingen sætninger dukker op, imens man andre gange slet ikke kan lade være. Virkelig ikke lade være. Når man rejser sig fra computeren, bliver nye tekster ved med at dukke op, og så må man skrive dem ned for at få “ryddet op i tankerne,” og pludselig er der så ikke mere, der melder sig: Man kan gå rundt og vente i dage på, at nyt dukker op, men man kan ikke presse noget frem. Inspirationen som en kat, der kun kommer hen til en, når den selv vil. Det må være kreativitetens vilkår!
Jeg har med disse digte forsøgt at være meget umiddelbar, men også meget nærværende. Ofte hvis jeg tvinger mig selv til at skrive et-eller-andet, er jeg ret fraværende undervejs. Jeg mener ikke, hvad jeg skriver. Jeg er ikke tilstedeværende, men jeg følte undervejs i denne skriveproces, at jeg var all over. At teksterne bare strømmede ud uden forhindringer. Det var meget sjovt, men også ret smertefuldt. Jeg var hvert fald ved at græde, da jeg skrev det sidste digt. Det er spøjst at gå fra det humoristiske til det dybt seriøse. At springe rundt fra linje til linje, fra digt til digt på den måde, men nu frigiver jeg altså teksterne og vil lade jer være dommere over resultatet. Jeg kan sikkert altid vende tilbage og lave om og arbejde videre, men jeg synes dog, at de står meget fint for sig selv på nuværende tidspunkt. Jeg håber, at I vil kunne lide dem!
Til sidst vil jeg også gerne sige tak til Linn Larsen for den uendelig strøm af fantastiske billeder og tegninger, hun bliver ved med og bliver ved med at blive ved med at sende til mig! Uden dem ville F&F være halvt. Jeg synes, at forsiderne er mindst ligeså meget værd som selve digtene, og derfor er det mig en glæde at have et mindre lager liggende. Der er rum til masser af numre endnu, og jeg glæder mig til at færdiggøre dem! Også de, der består af månedgamle tekster. Derfor: Tusind tak Linn!

Link til nummeret her: [Fjernet]

5. august 2014 kl. 12:10

Og som altid med F&F: Hver gang et nyt nummer lægges ud, gøres et andet utilgængeligt. Jeg har for tiden tre numre tilgængelige på én gang, så det er på tide, at vi vinker farvel til #9. Tak til alle jer, der læste det. Må kreativiteten være med jer!

Categories: F&F: Præsentationer

Skriv et svar

%d bloggers like this: