140729: Det ellevte nummer af Forventning & Forvirring er nu tilgængelig på Scribd.com!

Hermed er #11 af F&F tilgængelig på Scribd.com.

Link: [Fjernet]

Nummeret består af 11 digte som jeg skrev mellem d. 25. juni og 2. juli 2014. Grunden til, at jeg ikke har lagt dem ud før nu, er, at jeg umiddelbart ikke har haft tid til at rette i dem og dermed forberede dem til F&F. Der var en del kaos omkring mig, hvis aftryk forholdsvist tydeligt kan ses i digtene. Jeg tror, at de taler for sig selv.
Jeg har rigtig mange udkast og digte liggende fra denne måned, og jeg har tænkt mig at få set på dem meget snart, så #12 af F&F meget hurtigt kan færdiggøres. Jeg synes, at jeg er meget bagud med mit eget projekt, så jeg vil gøre alt for at kompensere for dette i den nærmeste fremtid. Først skulle jeg på højskole i en uge, og så har der både før det ophold, under og efterfølgende været ekstremt varmt, hvilket har totalt drænet mig for energi, men alligevel har jeg fået skrevet. Det er mest det med at rette, der har virket en anelse uoverskueligt, men det “retter jeg op på” meget snart. Okay, dårlig ordleg. Jeg håber, at I vil kunne lide disse 11 tekster. Over and out.

29. juli 2014 kl. 14:43

Categories: F&F: Præsentationer

Skriv et svar

%d bloggers like this: