140726: Blogstilstand juli 2014

Jeg ved godt, at der har været meget stille på min blog det seneste stykke tid. Det skyldes vel en blanding mellem tanketomhed og denne hedebølge over Danmark. Eller så har jeg faktisk gjort mig en masse relevante overvejelser omkring litteratur og mit eget liv, men ikke følt en nødvendighed for at nedfælde det. En art selvcensur: Dette interesserer ikke andre, så jeg holder det for mig selv (jeg lægger det på hylde i min bevidsthed, men ikke på skrift herinde på bloggen).
Måske har jeg taget fejl. Måske burde jeg bare skrive hvad-som-helst ned og tro på, at det giver mening for andre. Jeg har tidligere lovet jer, at jeg ville skrive langt mere og meget oftere. Og så kunne jeg ikke engang leve op til mit eget løfte. Derfor er det bedre ikke at love noget, men bare være åben over for alt det, der eventuelt kunne dukke op i den kommende periode.
Lad os se. Måske sker der noget. Måske sker der ingenting.

Categories: Blog

Skriv et svar

%d bloggers like this: