140706: Astronautens Poetik

the hollow

I de gode, gamle dage hvor Digte.dk stadigvæk eksisterede, stødte jeg på “Astronautens Poetik” inde på deres debatforum. Den havde vist ikke fået særlig mange kommentarer, og der stod ikke hvem, der havde skrevet den. Jeg copypastede den dog direkte ind i et dokument på min computer, så jeg kunne genlæse den flere gange senere. Denne poetik har dannet et slags grundlag for min måde at skrive digte på eller har hvert fald været grundlag for mine første overvejelser om, hvordan man (jeg) helst bør skrive på. Der er sikkert en sammenhæng mellem overvejelser og udførelse…

Jeg har søgt efter “Astronautens Poetik” på Google, men den er ikke længere tilgængelig nogen steder, så jeg har besluttet mig for at lægge den ud på Scribd.com, så enhver kan læse og downloade den. Jeg håber, at den vil være til inspiration for andre. Desuden håber jeg, at jeg på et eller andet tidspunkt kan få at vide, hvem der faktisk skrev den i sin tid. Hvem er manden/kvinden bag disse overvejelser? (Kontakt mig gerne inde på Facebook: Det ville være hyggeligt!). Link til poetikken her: http://www.scribd.com/doc/232789814/ASTRONAUTENS-POETIK

6. juli 2014 kl. 20:16

Categories: Blog

Skriv et svar

%d bloggers like this: