140617: Hvis I mangler lidt skønhed

En af mine venner, Sebastian Binczak (han lavede i øvrigt omslaget til Insomniasuiten i sin tid), filmede for nogle år siden en panorering af en solnedgang over “Backsword Lake” (Bagsværdsø, selvfølgelig). Solnedgange har ofte noget æstetisk over sig i forhold til de smukke farver på himlen, de forbipasserende skyer og i dette tilfælde det sitrende vand i søen, men der er også noget lettere eksistentielt over det; overgangen fra dag til aften minder selvfølgelig om vores udsathed, vores dødelighed; at gå fra livet til døden og så videre. Under alle omstændigheder er jeg selv total fan af den video, han lavede, og ønsker derfor lige at dele den med jer her. Så må I selv tænke videre over betydningen af solnedgange:

 

 

 

 

17. juni 2014 kl. 07:40

Categories: Blog

Skriv et svar

%d bloggers like this: