140526: Bidrag til Slagtryk 15. maj 2014

Jeg har helt glemt at linke til mit bidrag til Slagtryk fra d. 15. maj, fordi jeg pludselig blev meget optaget af, at jeg skulle ind til samtale på Forfatterskolen. Som sagt glippede det. Ja, jeg snublede lige ved målstregen, eller man kan sige, at døren lukkede lige foran mig. Nu må jeg hellere fortsætte fra, hvor jeg slap, så jeg linker lige til det digt, jeg har fået med. Link her: http://www.slagtryk.dk/2014/05/christian-de-groot-poulsen-snart-kommer-fabrikkerne/

Der var nogle andre digte  som jeg sendte ind til dem, 7 i alt. Desværre fik jeg dem ikke med (hvert fald to af dem kan jeg selv godt lide), men jeg regner med at sende 7-10 nye tekster ind i juli, og så håber jeg, at jeg får noget mere antaget. Det samme gælder Hvedekorn, hvor jeg lige har fået to digte antaget til #2 eller #3 af Hvedekorn 2014. Jeg gad gerne “fylde lidt mere,” da jeg jo har prøvet at have enkelte digte med hist og her før. Nu går jeg efter et lille gennembrud i tidsskriftregi, men det kræver åbenbart noget meget specielt før, at det kommer til at lykkes. Jeg skriver videre, og så må vi se, om det kan lade sig gøre i løbet af 2014. Det ville hvert fald være ret cool. Specielt nu, hvor det åbenbart ikke rigtig går som jeg har håbet, men lad os se. Jeg kan hvert fald godt lide begge tidsskrifter, så det ville være stort for mig at få lidt ekstra med. Det ville være en stor ros og anerkendelse, men jeg arbejde videre på at gøre mig fortjent til det. Så let er det vist ikke. Men læs hvert fald gerne det ene digt, jeg har haft med fornylig. Så vil jeg skrive endnu mere. Der er så meget at udtrykke. Altid!

26. maj 2014 kl. 13:55

Categories: Blog

Skriv et svar

%d bloggers like this: