140514: Druknelektioner has arrived!

140507-151956

Jeg hentede kassen med Druknelektioner på posthuset i onsdags. På billedet oven for viser jeg omslaget frem, og jeg er exceptionelt begejstret for det, og hvordan selve hæftet ser ud. Det minder faktisk mere om en bog end et hæfte, fordi ryggen er så firkantet. Det havde jeg ikke regnet med, faktisk havde jeg frygtet det værste (at siderne flagrede), men det er bare ekstremt fedt! En cool bonus! Til gengæld var der kun 99 eksemplarer i kassen, selvom jeg havde bestilt 100, så det giver ikke mening, at jeg i kolofonen har nummeret alle eksemplarer fra 1 til 100. Det 100. eksemplar is a lie! Men alligevel siger jeg, at oplaget er på 100. Det lyder mærkværdigt at sige 99. Nuvel.
Jeg udgiver digtsamlingen d. 14. maj, så fra og med den dato kan man købe et eksemplar. Det koster 100 kroner. Og lidt ekstrainfo: Hæftet er på 52 sider, og det består af 44 digte skrevet i perioden 2013 – 2014, men enkelte digte er revisioner af tekster fra mine øvrige hæfter. Der er vist nok tre revisioner i hæftet, men de nye udgaver er så nye, at det giver mest mening at sige, at de hører til under 2013-14-perioden.

Da der er tale om selvudgivelse, regner jeg ikke med at kunne få hæftet anmeldt nogen steder. Derfor sender jeg det ikke ind til Politiken, Information, Jyllands-Posten etc., da det ville være spild af eksemplarer som der jo kun findes 99 af! Men netop af den grund ville det være til stor hjælp, hvis jer, der læser hæftet og kan lide det, på en eller anden måde omtaler det for en ven eller anden litteraturinteresseret. Temmelig græsrodsbevægelse-agtigt, I know, men jeg har ikke andre muligheder for at gøre folk opmærksomme på hæftets eksistens. Og jeg er simpelthen så begejstret for netop denne digtsamling (i modsætning til mine fire første), at jeg ville være ked af, hvis hæfterne bare ender med at ligge i den postkasse, de ankom i, og aldrig bliver åbnet eller læst eller nydt eller hadet (dét skete for Insomniasuiten (sommetider kan jeg høre de stakkels hæfter græde fra kassen, de endnu ligger i, men jeg nænner ikke at sælge dem, da jeg har udviklet mig rigtig meget siden, jeg selvudgav digtsamlingen i oktober 2012)). Så spred gerne budskabet, og skriv endelig til mig, hvis du vil have fat på et eksemplar! Jeg tager gerne imod forudbestillinger på Facebook.  Så skriv!

Hav det godt!

9. maj 2014 kl. 13:53

Categories: Blog

Skriv et svar

%d bloggers like this: