140506: Niende nummer af Forventning & Forvirring er tilgængelig på Scribd.com!

F&F #9

Halløjsa verden! Jeg føler mig fashionable late med dette nummer. Det skulle have været blevet gjort (hold kæft, fem verber i træk! korrekturlæsning rules!) tilgængeligt i eftermiddags, men jeg har siddet de sidste seks timer og rettet tonsvis af digte, jeg har skrevet i løbet af den sidste halvanden uge. Faktisk har jeg ikke rigtig følt mig særlig inspireret og kun skrevet nogle enkelte udkast hist og pist (der så tilsammen har hobet sig op), men af en eller anden grund virkede disse, for mig da jeg skrev dem, sløje udkast meget spændende og friske, da jeg gennemgik dem her til aften, og så kunne jeg slet ikke lade være med at kigge hele bunken igennem og arbejde med dem, så de kunne nå frem til deres nuværende form og frejdighed. Dette nummer bliver et af de absolut længste af F&F, hele atten digte! Normalt bør et nummer være på cirka 10 til 15 stykker, så det er faktisk lidt vildt.

Link til nummeret her:

Jeg havde seriøse overvejelser om at holde F&F-fri her i majmåned, da jeg ikke rigtig kunne overskue det. Jeg følte mig drænet, at nu havde jeg skrevet det, der måtte dukke op, men så fik jeg det der skide udtryk i hovedet: “When the going gets tough the tough get going,” og så har jeg måttet tage mig sammen i dag og kigge alle digtene igennem, og jeg er meget tilfreds med, at jeg har kunnet hive de her digte ud af ærmet på trods af min inaktiv de sidste par uger. En positiv overraskelse for mig selv! Jeg er dog godt klar over, at dette nummer får samme skæbne som de øvrige otte: Det bliver læst af syv-otte dejlige dudes og dudinder, men overses ellers af resten af verden. Det må være projektets nuværende skæbne, men sådan er det bare, og jeg kan ikke gøre noget ved det. Man kommer ingen vegne med brok, så when the going gets tough the tough gets going.

Og selvom digtene i F&F er ment som B-sider, og hvor bare et digt fra hvert nummer forhåbentlig kan komme med i et tidsskrift eller en digtsamling, synes jeg alligevel, at der er en finurlig sprælskhed i dem. En variation (selvom jeg vist ofte gentager emnerne ret mange gange, I know, I know). Lige nu er jeg bare helt vildt oppe at køre over dette nummer af F&F, og projektet giver så meget mening for mig, og jeg er lykkelig over at kunne skrive så meget som jeg gør, og at hvert fald nogen følger med. Her må jeg komme med en særlig tak til Linn Larsen for den aldrig-svigtende opbakning og hendes fantastiske billeder som hun giver mig lov til at bruge som forsider til F&F. Jeg er så evigt taknemmelig for al din støtte! Tusind tak!

Som sidebemærkning kan jeg lige sige, at Druknelektioner er blevet sendt af sted med posten, så jeg bør kunne hente oplaget i morgen nede på posthuset. Jeg er meget spændt på, hvordan det mon kommer til at se ud. Der er vist fare for, at omslaget kommer til at være i lav opløsning, hvilket ville være mildest talt forfærdeligt. Lad os se, hvad der sker. Målet er at få solgt 30 eksemplarer, hvilket måske er en temmelig overambitiøst, men hvis man sigter efter månen, kan det være, at man rammer plet. Lassen uns sehen!

Under alle omstændigheder ønsker jeg jer god fornøjelse med læsningen af disse atten digte, og jeg håber, at I kan få et eller andet ud af dem. Der  er vel stadig tale om egentlige udkast som jeg har arbejdet med i forholdsvist kort tid, men alligevel kan det være, at I kan headbange til dem undervejs. Jeg har siddet og hørt alternativ rock med punkede refræns hele aftenen, så jeg er godt kørende!

Hav det godt derude!

6. maj 2014 kl. 23:54

P.S.

Som altid, når et nyt nummer af F&F frigives, gøres et andet utilgængeligt. Dermed er #6 af F&F ikke længere tilgængeligt. Følg med!

Categories: F&F: Præsentationer

Skriv et svar

%d bloggers like this: