140422: Det ottende nummer af Forventning og Forvirring er nu tilgængelig på Scribd.com!

Link til #8 af F&F: http://www.scribd.com/doc/219630776/140422-Forventning-Forvirring-8

Hermed er ottende nummer af Forventning og Forvirring tilgængelig på Scribd.com. Der er tale om 13 helt nye digte.  Da jeg gennemgik nogle udkast fra begyndelsen af måneden, stødte jeg på nogle tekster som jeg havde glemt alt om, men så er kommet med her. Det undrer mig, at de ikke kom med i sidste nummer, men på den anden side var det også temmelig fyldt. Jeg har faktisk haft nogle digte til overs til denne gang; jeg mener ikke rigtig, at de var modne nok til at komme med her. Enten var der noget i vejen med selve formen, eller så fungerede slutningen ikke rigtig. Jeg synes, at det er bedst “kun” at medbringe 13 digte i stedet for 15. Det har aldrig skadet med lidt prægnans.

22. april 2014 kl. 17:45

 

 

Categories: Blog

Skriv et svar

%d bloggers like this: