140406: Spændende artikel om børns brug af teknologi

Jeg fandt netop endnu en artikel om børns brug af ipads og iphones. Link her. Det går i forlængelse af mine tanker som jeg har udtrykt i tidligere indlæg til bloggen. Der er vel ingen grund til at gentage mig selv nu, så jeg linker bare til de indlæg, hvis du/I ikke har læst dem, men interesserer jer for sagen. Link til indlæg her og her.

Ellers er jeg netop vendt hjem fra en filmaften med nogle af mine venner. Jeg er totalt mæt på slik, chips, kage, pebernødder und so weiter, at jeg bare har tænkt mig at svede de værste kalorier ud her, imens mine øjne dirrer af svimmelhed, og trætheden rykker rundt på mine få tankebrikker. Det har været vildt hyggeligt. Keep your friends close and your enemies won’t matter in the end!

6. april 2014 kl. 00:40

 

 

Categories: Blog

Skriv et svar

%d bloggers like this: