140228: Indlæg eller proklamation?

Jeg sidder og gør min nogle overvejelser omkring indholdet af mine indlæg til bloggen. Hidtil har jeg forsøgt at skrive længere essayagtige tekster som så dukker op med forholdsvist lav frekvens. Det betyder dog, at der ofte er en del “huller” i bloggen, da det ikke er hver dag, at jeg gør mig overvejelser, der, efter min optik, er værd at dele med andre. På den ene side kunne jeg fortsætte med kun at skrive disse længere indlæg, når inspirationen dukker op, men på den anden side kunne jeg også åbne op for kortere indlæg, der ligesom kan fylde rummet mellem de andre indlæg ud. Jeg er lidt ked af at se, at der er folk, der klikker sig ind på bloggen forgæves, da jeg ikke har skrevet noget nyt, så jeg gad gerne være en smule mere generøs, men på den anden side ønsker jeg ikke at skrive-noget-bare-for-at-skrive-noget, da det næppe er særlig interessant at læse. Måske bør jeg kæmpe yderligere med mig selv. Hvis nogen af jer har læst de første indlæg, jeg skrev tilbage i begyndelsen af december sidste år, havde jeg ret svært ved at skrive noget, endsige begynde på bloggen, da jeg var bange for, hvad andre mon ville synes om det. Måske er det den samme problematik, der gør sig gældende nu, da jeg ikke tør skrive kortere og mindre refleksive indlæg af frygt for, at det skulle virke banalt. Hmm. Jeg tror, at det ville være bedst at prøve at sætte tempoet en smule op og skrive flere tekster, og så må jeg evaluere, hvordan det er gået, på et senere tidspunkt.

Men det er ret spændende med balancen mellem, hvad der, for andre, er interessant, og hvad der fremstår ret ligegyldigt. Jeg har efterhånden kommet frem til den erkendelse, at jeg ofte undervurderer, hvad jeg render rundt og tænker og roder rundt med og ser ud på. Hvis jeg skal skrive indlæg, bør der være en eller anden form for vigtighed forbundet med det, men måske er andre emner, refleksioner og så videre tilstrækkelige, hvis jeg bare gav mig til at skrive lidt om dem. Der er kun en måde at finde ud af det på, og der er ved at åbne op for disse muligheder, og så må vi se, om det fungerer eller ej. Nu er dette hvert fald et indlæg, og så jeg følge op på det senere. Vi får at se!

28. februar 2014 kl. 16:07 (det er forår i morgen, hvert fald  i kalenderen!)

Categories: Blog

Skriv et svar

%d bloggers like this: