140225: Det fjerde nummer af Forventning & Forvirring er nu tilgængelig på Scribd.com

Hejsa! Det fjerde nummer af Forventning & Forvirring er nu tilgængelig på Scribd.com. Link her.

Der er tale om enkelte gendigtninger af gamle udkast, men for det meste er digtene spritnye. Originalt havde jeg ti tekster liggende til dette nummer, men da jeg ikke var helt tilfreds med den tyngde, nummeret ville have, besluttede jeg mig for at improvisere noget helt nyt. Derefter fjernede jeg en enkelt tekst som jeg ikke rigtig kunne headbange til.
De sidste digte handler meget om at gå rundt i cirkler og ikke rigtig at komme nogen vegne. Sådan kan jeg godt have det lidt for tiden, da jeg venter på, at noget nyt skal til at begynde. Hvad er der så andet at gøre end at lede efter en udvej fra den ensformige cirkeltur i sindet. Heldigvis er det kun tre af digtene, der direkte omhandler dette, og jeg har været i stand til at skrive om noget andet også.
Ellers er tiden snart inde til, at jeg gør det første nummer af F&F utilgængeligt, men jeg er usikker på, om det er bedst at have tre eller fire numre tilgængelige på samme tid. Numrene er dog ikke blevet læst af særlig mange mennesker, så jeg har besluttet mig for at lade #1 være tilgængelig, indtil at jeg får skrevet #5 færdig. Da begynder jeg at fjerne numre i takt med, at jeg får skrevet nyt. På den måde skal man nok til at skynde sig, hvis man vil læse de digte, der er tilgængelige nu, for om nogle måneder er det for sent.

God fornøjelse med læsningen af disse tretten digte. Jeg er lidt ør i hovedet af at have skrevet og rettet så meget de sidste tre timer, så jeg vil tage mig en velfortjent pause. Men jeg vender tilbage!

25. februar 2014 kl. 19:28

Categories: F&F: Præsentationer

Skriv et svar

%d bloggers like this: