140211: Tredje nummer af Forventning & Forvirring er nu tilgængelig på Scribd.com!

Hejsa!

Det nye nummer af mit poesiprojekt, Forventning & Forvirring, er nu tilgængelig på Scribd.com. Link her.

Størstedelen af nummeret består af ret nye digte som jeg har skrevet  i løbet af den seneste stykke tid, men der er også revisioner af digte fra 2012/13. Til sidst i dokumentet er der digte der er totalt uredigerede, og de er helt fra 2008-10. Det allerførste digt i dette nummer af F&F, Uden Tvivl, er også fra 2010, men jeg har lavet en smule om på det, så nu kommer det med her. Jeg har altid godt kunnet lide netop den tekst, hvad det udtrykker, og selve rytmen, nænsomheden, så det har været meget vigtigt for mig at få skrevet det om til dets nuværende form (der næsten ikke afviger fra originalen). Jeg håber, at I også vil kunne finde et-og-andet i det digt samt de øvrige tekster. Rigtig god fornøjelse med læsningen. Hav det godt derude!

Over and out

11. februar 2014 kl. 15:37

Categories: F&F: Præsentationer

Skriv et svar

%d bloggers like this: